Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα. Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής και προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή των πολιτών στο κάλεσμα που τους έχει απευθύνει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Οι αναφορές του στα προβλήματα της κοινωνίας και της πατρίδας χρησιμοποιούνται ως ντεκόρ στην προσωπική του εκστρατεία επανεκλογής».

Η επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές κρίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου για τον Αλέξη Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει κάθε μέρα ότι ενδιαφέρεται μόνο για το κόμμα του και την επανεκλογή του, σε μια εσωκομματική διαδικασία, με τον ίδιο ως μόνο υποψήφιο. Οι αναφορές του στα προβλήματα της κοινωνίας και της πατρίδας χρησιμοποιούνται ως ντεκόρ στην προσωπική του εκστρατεία επανεκλογής.

Αντιλαμβανόμαστε το προσωπικό άγχος του κ. Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον. Οι ανησυχίες των πολιτών, σε μια εποχή μεγάλων ανατροπών διεθνώς και σε κάθε επίπεδο, είναι άλλη. Όσο ο κ. Τσίπρας αναλώνεται σε καμπάνια για τον εαυτό του, ο Πρωθυπουργός μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της πατρίδας και των ανθρώπων της».