Μετεκλογικά είναι αξιοπρόσεκτη η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ να εστιάζει τα πυρά του στους ιδιώτες και όχι στα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση των υποκλοπών.

Το ίδιο έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλο βαθμό και κατά την προεκλογική περίοδο προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στο κυβερνών κόμμα και προσωπικά στο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα αποτελέσματα των δυο εκλογικών αναμετρήσεων του 2023 κατέδειξαν ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν επηρέασε το εκλογικό σώμα ώστε να στραφεί κατά της κυβέρνησης.

Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίστηκε στις φήμες και τις εμμονές συγκεκριμένης ερευνητικής δημοσιογραφικής ομάδας που μέχρι πρότινος δραστηριοποιούνταν στο τραπεζικό και χρηματιστηριακό ρεπορτάζ και η οποία ήταν και παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με την κυβέρνηση της ΝΔ!

Είναι γνωστές οι σχέσεις του ΓΓ της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη με τον Θανάση Κουκάκη ο οποίος έχει αυξημένη διείσδυση στον ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερη στο ΠΑΣΟΚ.

Προεκλογικά το Επιτελικό Κράτος της ΝΔ είχε διεισδύσει στις φυλές του ΣΥΡΙΖΑ μέσω Μυλωνάκη – Κουκάκη και Νίκου Ανδριόπουλου ( διευθυντής επικοινωνίας Τσίπρα) και με απόλυτη επιτυχία κατεύθυνε την “αντιπολιτευτική” γραμμή της Κουμουνδούρου για την υπόθεση των υποκλοπών αφήνοντας στο απυρόβλητο τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Εγκλωβισμένος από την επιτελική “αράχνη” του Μεγάρου Μαξίμου μέχρι και ο Αλέξης Τσίπρας , θύμα των φαντασιώσεων και των εμμονών της συγκεκριμένης ερευνητικής δημοσιογραφικής ομάδας, προσέτρεχε παραμονές εκλογών στις Ανεξάρτητες Αρχές αναζητώντας τα ίχνη της …

Αμερικάνας που υποτίθεται ότι ήταν έτοιμη να καταγγείλει υπόθεση ΜΕΤΟΟ με την εμπλοκή κυβερνητικού στελέχους.

Την ίδια στιγμή η συγκεκριμένη “Αμερικάνα” έκανε like στις φωτογραφίες του κυβερνητικού στελέχους που υποτίθεται ότι ήταν έτοιμη να καταγγείλει για ΜΕΤΟΟ !

Μετεκλογικά συνεχίζεται η ίδια παράνοια στον ΣΥΡΙΖΑ ως προς τον χειρισμό στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Η Κουμουνδούρου εξακολουθεί να παραμένει εγκλωβισμένη στον ιστό της αράχνης του Μαξίμου κυνηγώντας ανεμόμυλους!

Εξακολουθούν να στοχοποιούν τον κατασκευαστή του λογισμικού και όχι τον χειριστή που προκάλεσε το ατύχημα.

Εν μέσω της διαδικασίας ανάδειξης νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ η επιτελική “αράχνη” του Μαξίμου συνεχίζει να πλέκει στην Κουμουνδούρου όπως και προεκλογικά το δίχτυ προστασίας στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Το σκηνικό ίδιο και απαράλλαχτο όπως και προεκλογικά.

Ο Κουκάκης διατάσσει για έκδοση ανακοινώσεων, ο Ανδριόπουλος πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, ο Φάμελος παρά τις αρχικές επιφυλάξεις δίνει το «πράσινο φως» για να βγει σχετική ανακοίνωση με το περιεχόμενο της οποίας τρίβει τα χέρια του ο Μητσοτάκης καθώς ΔΕΝ τον αγγίζουν οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ αν και είναι το άμεσα θιγόμενο κόμμα από το σκάνδαλο των υποκλοπών, κρατάει ψύχραιμη και σοβαρή στάση καθώς δεν έχει εγκλωβιστεί στην επιτελική “αράχνη” του Μαξίμου όπως η Κουμουνδούρου…

Διαβάστε περισσότερα