Η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο Γιονγκ, προχώρησε σε νέα «εμπρηστική» τοποθέτηση εναντίον της Δύσης, με ειδική μνεία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, εκφράζοντας βεβαιότητα ότι οι ρωσικές δυνάμεις «θα κάνουν στάχτη» όσα όπλα αποσταλούν στο Κίεβο.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες εξέθεσαν ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον σοβαρό κίνδυνο του πολέμoυ και προκάλεσαν μεγάλες ανησυχίες, ξεπερνούν πλέον ακόμη περισσότερο την κόκκινη γραμμή», υπογράμμισε η Γιο Γιονγκ, η οποία κατέχει τον ρόλο της Υποδιευθύντριας της Κεντρικής Επιτροπής του «Εργατικού Κόμματος» της Κορέας.

«Καταγγέλλω έντονα το περιστατικό και εκφράζω σοβαρή ανησυχία για τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες κλιμακώνουν την πολεμική κατάσταση, παρέχοντας στρατιωτικό υλικό για χερσαία επίθεση στην Ουκρανία. Πίσω από αυτό, κρύβεται η σκοτεινή πρόθεση των Ηνωμένων Πολιτειών να πραγματοποιήσουν τον ηγεμονικό τους στόχο, επεκτείνοντας περαιτέρω τις πολεμικές επιχειρήσεις δι’ αντιπροσώπων, για την καταστροφή της Ρωσίας», προσέθεσε.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οιοσδήποτε στρατιωτικός εξοπλισμός για τον οποίο υπερηφανεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Δύση θα καεί ολοσχερώς μπροστά στο αήττητο μαχητικό πνεύμα και τη δύναμη του ηρωικού ρωσικού στρατού και λαού» κατέληξε η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Διαβάστε ακόμη: