Οξεία σύγκρουση στους κόλπους της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς δύο επώνυμα μέλη της που κινούνται σε διαφορετικό μήκος κύματος μεταξύ τους, φέρονται να βρίσκονται σε ανοιχτή αντιπαράθεση κυρίως όσον αφορά τα ελληνικά δρώμενα, καθώς και οι δύο κινούνται πέριξ του Αμερικάνου πρέσβη στην Αθήνα Τζωρτζ Τσούνη και επιδεικνύουν προσωπικό ενδιαφέρον για πολιτικά και επιχειρηματικά ζητήματα στην Ελλάδα!

Καλά πληροφορημένες πηγές εκ των έσω, από κύκλους που γνωρίζουν από πρώτο χέρι πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι ο περίφημος Father Alex Καρλούτσος, γνωστός και ως ο νταραβεριτζής με τα «μαύρα ράσα», που πασάρει σε πρώτο πλάνο τον γιο του Μάικλ και παριστάνει τον εκλεκτό του Μπάιντεν, βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Έντι Ζεμενίδη, εκτελεστικό διευθυντή του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής ηγεσίας (HALC), στενό άνθρωπο του γερουσιαστή Μενέντεζ και κολλητό του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και νυν πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζώρτζ Τσούνη!

Η σύγκρουση των δύο επωνύμων Ελληνοαμερικανών, που φιλοδοξούν να έχουν ρόλο στα ελληνικά δρώμενα, φέρεται να κορυφώθηκε μετά την εκδήλωση που προ ημερών οργάνωσε ο Father Alex για την Ομογένεια και το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, στην κατοικία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα!

Ο κ. Καρλούτσος, ήρθε στην Ελλάδα για να διοργανώσει την εκδήλωση αυτή στο σπίτι του Τζώρτζ Τσούνη δίπλα στην Αμερικανική πρεσβεία, η οποία κρίθηκε ως αποτυχημένη τόσο όσον αφορά τα πρόσωπα που παρέστησαν, τον αριθμό αλλά και το έσοδο που συγκεντρώθηκε!

Η αποτυχημένη αυτή συγκέντρωση για την Ομογένεια και το Πατριαρχείο μοιραία αντανακλάται και στο πρόσωπο του Αμερικάνου πρέσβη στην οικεία του οποίου πραγματοποιήθηκε!

Και ο Έντι Ζεμενίδης, στενός φίλος του Τζώρτζ Τσούνη και πραγματικός άνθρωπος του Μενέντεζ, φέρεται ενοχλημένος με τη συνολική στάση και τις ενέργειες Καρλούτσου στον οποίο προσάπτει ενέργειες που αποσκοπούν σε ίδιο όφελος, προσωπικές δημόσιες σχέσεις και πάσης φύσης νταραβέρια με πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής!

Καθώς και πρωτοφανή επιπολαιότητα, όπως αυτή της πρόσφατης κακής και αποτυχημένης οργάνωσης για την εκδήλωση – παρωδία στο σπίτι του Αμερικάνου πρέσβη, ο οποίος εξετέθη ανεπανόρθωτα λόγω των ενεργειών Καρλούτσου!

Είναι προφανές πως η κόντρα μεταξύ Father Alex και Έντι Ζεμενίδη υπέβοσκε επί καιρώ και απλώς την ώρα τούτη κορυφώθηκε με αφορμή την αποτυχημένη εκδήλωση στην πρεσβευτική κατοικία του περίφημου νταραβεριτζή με τα «μαύρα ράσα»!

Διαβάστε περισσότερα