Μαθαίνω ότι οι εφοπλιστές που τελούν το κοινωνικό έργο της παράνομης μεταφοράς ρωσικού πετρελαίου και λοιπών προϊόντων θησαυρίζονταν εις βάρος της κοινωνίας και του λαού που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του από την εκτίναξη της ακρίβειας, διεκδικούν θέσεις στα ψηφοδέλτια Επικρατείας και την ενεργό πολιτική σκηνή ευρύτερα και ειδικότερα.

Βλέπετε, εμφανίζουν λόγω των ειδικών συνθηκών και ενόψει των μέτρων της ΕΕ για αυστηρές κυρώσεις στη μεταφορά παράνομου και λαθραίου πετρελαίου από τα ρωσικά λιμάνια, μια ανάγκη πολιτικής κάλυψης με ταυτόχρονη συμμετοχή στην Εξουσία!

Για το λόγο αυτό φέρονται να «σπρώχνουν» μέλη των θεσμικών φορέων τους να αναλάβουν πολιτική δράση, να εκφέρουν σαφή πολιτικό λόγο και στο τέλος της ημέρας να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια, κατά προτίμηση Επικράτειας και ει δυνατόν σε θέση εκλόγιμη!

Παράλληλα φέρονται να πιέζουν τους αρχηγούς των κομμάτων προς αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιώντας μέχρι και στενά συγγενικά τους πρόσωπα στην προσπάθεια να τους επηρεάσουν σχετικά…

Γιατί η αλήθεια είναι πως δυστυχώς ο Πούτιν δεν μπορεί ακόμη να τους εντάξει στη Ρωσική Δούμα! Υπομονή, σιγά – σιγά θα γίνει κι αυτό …

Διαβάστε ακόμη: