Μία πολύ σοβαρή υπόθεση λαθρεμπορίας και μεταφοράς παράνομου πετρελαίου από την Λιβύη διά μέσου των τάνκερ πολύ γνωστού εφοπλιστή έστειλε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, προκειμένου να διερευνηθούν από την Δικαιοσύνη και τους ανακριτές πλήθος κακουργηματικών πράξεων, η Αρχή για το ξέπλυμα!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, μετά από διεξοδική έρευνα και την συσσώρευση πλήθους στοιχείων, καθώς και επωνύμων μαρτυριών, η Αρχή για το ξέπλυμα που λειτουργεί υποδειγματικά υπό την καθοδήγηση του άξιου δικαστικού κυρίου Βουρλιώτη, ξετυλίγει το κουβάρι της παράνομης διακίνησης πετρελαίου από την Λιβύη, μια υπόθεση εκτεταμένης λαθρεμπορίας, που ήδη η ανάδειξή της από τις Αρχές και την Δικαιοσύνη έχει προκαλέσει την ανησυχία στο «σύστημα» καθώς και σε άλλους προβεβλημένους εφοπλιστές!

Για τη σοβαρή αυτή υπόθεση, που σε αυτή τη φάση αφορά αποκλειστικά και μόνο τον επώνυμο εφοπλιστή που παραπέμπεται στην Δικαιοσύνη, φέρεται να έχει ενημερωθεί η κυβέρνηση και το πρωθυπουργικό γραφείο!

Παράλληλα η Αρχή για το ξέπλυμα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Υπ. Προστασίας του Πολίτη, αλλά και με το Υπ. Ναυτιλίας προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη δραστηριοποίηση του Λιμενικού Σώματος!

Καθώς από τις Αρχές και τις Υπηρεσίες της χώρας θεωρείται ότι η συγκεκριμένη περίπτωση του γνωστού εφοπλιστή αποτελεί απλώς την κορυφή του παγόβουνου μιας δαιδαλώδους ιστορίας τεραστίων διαστάσεων…

Διαβάστε ακόμη: