Σας έχω γράψει και το επαναλαμβάνω: κομβικό ρόλο στην υπόθεση της Attica bank έχει παίξει η Ειρήνη Μαραγκουδάκη, εκπρόσωπος της Ellington και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της τράπεζας, η οποία γεφύρωσε τις σχέσεις με το ΤΜΕΔΕ και οδήγησε σε επιτυχή έκβαση το όλο ζήτημα!

Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω, ότι πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της Attica bank και υπέρ των συμφερόντων των Αμερικανών έπαιξε και ο …δικηγόρος!

Ένας είναι ο δικηγόρος, μη με ρωτάτε αστεία πράγματα!

Προσωπικός φίλος του Γιάννη Στουρνάρα από παλαιότερες κυβερνήσεις, κολλητός του πρωθυπουργικού ζεύγους!

Ο δικηγόρος στα μέσα και στα έξω του Μαξίμου, στα μέσα και στα έξω της Επ. Κεφαλαιαγοράς και πάει λέγοντας!

Εμένα είναι φίλος μου, οπότε χαίρομαι με τις επιτυχίες του.

Για άλλους, ζηλιάρηδες και φθονερούς τύπους της πιάτσας, δεν είμαι και τόσο σίγουρος!

Ο ρόλος Πατέλη και Λινάτσα στην υπόθεση της Τρ. Αττικής. Η σχέση των δύο ανδρών έρχεται από το παρελθόν!

Επειδή δεν θέλω να είμαι άδικος και επιθυμώ να αποδίδω τα του καίσαρος τω καίσαρι, είμαι υποχρεωμένος να επισημάνω την δραστική συμμετοχή στην επίλυση του ακανθώδους project δύο ακόμη προσώπων: του Αλέξη Πατέλη, οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού ο οποίος πάντα χώνεται όπως λένε οι κακές γλώσσες του Μαξίμου, ακόμη και εκεί που δεν τον σπέρνουν και ενός «παράγοντα» της αγοράς ονόματι Λινάτσα (φοβερό όνομα, σε παραπέμπει σε βέβαιη επιτυχία) που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι πάντα μέσα σε όλα τα κόλπα!

Τώρα, τι σχέση έχουν ο Πατέλης με τον Λινάτσα δεν γνωρίζω.

Μου λένε όμως ότι η επαφή τους έρχεται από το παρελθόν, κατά το οποίο συνεργαζόντουσαν στενά! Και η αμοιβαία εκτίμηση του ενός για τις ικανότητες του άλλου, κρατάει προφανώς μέχρι και σήμερα!

Αφού Στουρνάρας και Μητσοτάκης πίστεψαν τον Πανταλάκη ότι το άνοιγμα ήταν 150-200 εκατ. καλά να πάθουν! Οι εκτιμήσεις του τραπεζίτη Θόδωρου έπεσαν έξω μόλις 450 εκατ.

Πάντως, για να ξέρουμε τι λέμε, αφού ο Διοικητής της ΤτΕ και ο πρωθυπουργός πίστεψαν τις εκτιμήσεις Πανταλάκη ότι το άνοιγμα της Τρ. Αττικής ήταν μόνο 150-200 εκατ. καλά να πάθουν.

Και δεν είναι άμοιροι ευθυνών!

Από εκεί και πέρα όμως, είναι πραγματικά απίστευτο πώς ο Θόδωρος Πανταλάκης έπεσε έξω στους υπολογισμούς του κατά 450 εκατ. ευρώ!!!

Η τρύπα ήταν 650 εκατ. και αυτός την υπολόγιζε μάξιμουμ 200!!!

Είναι δυστυχώς αυτό που λέμε, εκτός τόπου και χρόνου!

Διαβάστε ακόμη: