Ο γνωστός επιχειρηματίας Πωλ Ευμορφίδης εθεάθη- χθες- στο κέντρο της Αθήνας να κυκλοφορεί με το ξύλινο ποδήλατό του, χωρίς μπουφάν και με σορτσάκι εν μέσω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που σαρώνει το λεκανοπέδιο με πυκνές χιονοπτώσεις και έχει ρίξει τον υδράργυρο κάτω από το μηδέν.

Πιο συγκεκριμένα, τον Πωλ Ευμορφίδη εντόπισε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεωφόρο Κηφισίας, την ώρα που έκανε ποδήλατο προκειμένου να φτάσει στον προορισμό του και αφού του έκανε σχετική πλάκα, ρώτησε περαστικό να μαντέψει «τι δουλειά κάνει ο κύριος;», για να απαντήσει «μάλλον αθλητής πρέπει να είναι».

Το σχετικό βίντεο ανέβασε χθες στα social media o Σάκης Τανιμανίδης.

«Μπάρμπαρα κακοκαιρία σήμερα… κι εγώ πέτυχα τον Πωλ Ευμορφίδη να ανεβαίνει την Κηφισίας με το ποδήλατο, ΧΩΡΙΣ μπουφάν! Οι Dragons μας απλά δεν υπάρχουν!» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

@sakistanimanidis «Μπάρμπαρα» κακοκαιρία σήμερα…κι εγώ πέτυχα τον Πωλ Ευμορφίδη να ανεβαίνει την Κηφισίας με το ποδήλατο, ΧΩΡΙΣ μπουφάν! 🤯 Οι Dragons μας απλά δεν υπάρχουν!! #D#DragonsDenGr ♬ original sound – sakiswp

Πωλ Ευμορφίδης: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Coco Mat

Ο Πωλ Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Coco Mat, είναι γνωστό ότι ακολουθεί έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, αγαπά το ποδήλατο και κάνει υγιεινή διατροφή.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που πριν από μερικούς μήνες εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με σανδάλια προκαλώντας αρκετά σχόλια. Φέτος μάλιστα συμμετέχει στο τηλεοπτικό επιχειρηματικό ριάλιτι Dragons’ s Den, παραγωγής Σάκη Τανιμανίδη.

Διαβάστε ακόμη: