Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που πλέον διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί δέχεται καθημερινά πολλά μηνύματα στο Facebook της από θαυμαστές.

Ωστόσο, ένα από τα πιο ιδιαίτερα μηνύματα η Τζούλια Αλεξανδράτου το έλαβε πριν από αρκετά χρόνια.

Τότε, ένας συγκεκριμένος νεαρός, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και της έκανε μια πρόταση σεξουαλικού περιεχομένου, ζητώντας να… γίνει σκλάβος της.

«Καλησπέρα, κυρία Τζούλια. Θα ήθελα να γίνω σκλάβος σας. Θα είμαι πολύ υπάκουος, θα κάνω ό,τι μου λέτε, θα μπορείτε να με εκμεταλλεύεστε οικονομικά. Έχω φετίχ με τη γυναικεία κυριαρχία», έγραψε ο νεαρός, ο οποίος της έστειλε και μία φωτογραφία του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για έναν μελαχρινό άντρα γύρω στα 25.

Όσο για την αντίδραση της Τζούλιας στην kinky πρότασή του; Έβαλε τα γέλια και βέβαια δεν μπήκε καν στον κόπο να του απαντήσει…

«Μόνο με χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιους τύπους. Δέχομαι καθημερινά μηνύματα από διάφορους “τρελούς”. Ομολογώ όμως ότι κάτι τέτοιο δεν μου είχε ξανατύχει», είχε πει τότε η Τζούλια Αλεξανδράτου, σχολιάζοντας την πρόταση του εν λόγω νεαρού.

Σύμφωνα με την Espresso, η εν λόγω τρελή ερωτική πρόταση της έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που αποφάσισε να τη γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς φίλους της, ρωτώντας τη γνώμη τους. «Τι να κάνω;» τους ρώτησε, με αποτέλεσμα να δεχτεί… βροχή χιουμοριστικών σχολίων. «Να τον βάλεις αρχικά να σου μεταβιβάσει ό,τι έχει, από τη στιγμή που θέλει να τον εκμεταλλευθείς οικονομικά, κι έπειτα έχε τον για τραπέζι, ν’ ακουμπάς πάνω τα κοκτέιλ που θα πίνεις δίπλα στην πισίνα» της έγραψε κάποιος. «Δώσε του μια ευκαιρία. Βάλε τον να σου κάνει τις δουλειές του σπιτιού» σχολίασε ένας άλλος.

Διαβάστε ακόμη: