Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, στην οποία κρατά αγκαλιά το μωρό της.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες (9 μήνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ».

Οι αναρτήσεις και ο πατέρας

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Τζούλιας Αλεξανδράτου δημοσίευε στιγμιότυπα με τη φουσκωμένη της κοιλιά στα social media, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του πατέρα του μωρού της αλλά ούτε και λεπτομέρειες της προσωπική της ζωής.

Σε συνέντευξή της έχει πει για το μωρό της: «Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του. Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα… Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το “μητρικό ένστικτο”, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία».

Διαβάστε ακόμη: