H έλευση του Άρη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ υπό τις ευλογίες του Γιάννη Λούλη έχει συντελέσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές στο ύφος και το λόγου του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Σπηλιωτόπουλος παρόλο που αναγάγει ως ύψιστη επιδίωξη την κατάκτηση του μεσαίου χώρου για τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο είναι ο εμπνευστής του σκληρού ροκ απέναντι στον Μητσοτάκη με σκληρή κριτική και σκληρές εκφράσεις προσπαθώντας να αναστήσει το αντι-μητσοτακικό ρεύμα που είχε ξεκινήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πολάκης και οι λοιποί ακραίοι του ΣΥΡΙΖΑ με άλλο περιτύλιγμα, τον κεντρώο υποτίθεται Κασσελάκη.

Εξ ου και αυτές οι τοξικές εκφράσεις περί «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά», καθώς ο Σπηλιωτόπουλος θεωρεί ότι τα Τέμπη είναι ένα κορυφαίο στίγμα για τη ΝΔ που έχει γεννήσει ένα μεγάλο κύμα θυμού στην κοινωνία και με αυτές τις εκφράσεις ο Κασσελάκης θα μπορέσει να τους εκπροσωπήσει.

Οι εισηγήσεις του Σπηλιωτόπουλου σχετικά με τις απόψεις της κοινωνίας είναι ότι υπάρχει θυμός και πρέπει να διοχετευτεί σε κάποιο πολιτικό κόμμα.

Κάποιος πρέπει να κερδίσει τις αντισυστημικές ψήφους που αυτή την στιγμή είναι ορφανές.

Ή μάλλον διοχετεύονται στην Ζωή Κωνσταντοπούλου γι’ αυτό και στις τελευταίες μετρήσεις η Πλεύση Ελευθερίας έχει κερδίσει πόντους.

Επίσης, οι φράσεις του Στέφανου Κασσελάκη στους ομογενείς της Βόρειας Ηπείρου «θα τους ξεσκίσω» που πήγαιναν για την κυβέρνηση, δείχνουν ότι ο λόγος του έχει γίνει ηθελημένα πιο οξύς.

Στην ουσία ο Σπηλιωτόπουλος βρίσκεται στην γραμμή Πολάκη, θέλει τοξικότητα και σκληρές εκφράσεις διότι έτσι, θεωρεί, ότι θα συσπειρωθούν όλες οι ετερόκλητες δυνάμεις γύρω από τον Κασσελάκη ακόμα και ακροδεξιοί που τώρα ψάχνονται μετά την ακύρωση των Σπαρτιατών.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μετατρέπει τον Κασσελάκη ουσιαστικά σε μία τοξική μηχανή που εκφράζεται με το «ή είστε μαζί μας ή είστε με τους απέναντι».

Το μίσος του για την ΝΔ είναι προφανές. Θεωρεί ότι όταν έπρεπε δεν τον στήριξε και τώρα πρέπει να την πληγώσει.

Και όσοι γνωρίζουν το ήθος και το σκέφτεσαι του ανθρώπου καταλαβαίνουν ότι θα το φτάσει μέχρι τα άκρα για να πληγώσει την παράταξη που του έδωσε υπόσταση…

Διαβάστε ακόμη: