Η επιλογή του Σπηλιωτόπουλου στην επικοινωνιακή ομάδα του Κασσελάκη δεν προκάλεσε εντύπωση στην πολιτική πιάτσα.

Άλλωστε ο Στέφανος Κασσελάκης μαζεύει όλα τα ορφανά της δεξιάς που είναι άστεγα.

Έτσι μετά τον τιτάνα της σκέψης και των έγκυρων προγνωστικών Ευάγγελο Αντώναρο, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζεύει και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον επονομαζόμενο από κύκλους της Πάτρας, το «Αρίστο, το λεβεντόπαιδο», αφού το πλήρες όνομά του είναι Αριστόβουλος…

Μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό έχει παίξει ο Γιάννης Λούλης. Ίσως τον πιο υπόγειο.

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος έχει κάψει έως τώρα δύο πρωθυπουργούς, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αλέξη Τσίπρα με τις συμβουλές του και τις θεωρίες…

Α και για να μην το ξεχάσουμε, ο Λούλης υπήρξε και σύμβουλος του Μιλτιάδη Έβερτ, του αείμνηστου μπουλντόζα, ο οποίος το 1996 έχασε από τον Κώστα Σημίτη.

Εκείνη την περίοδο, πάντως, ο Λούλης είχε φέρει τον Αρίστο, το λεβεντόπαιδο στον Έβερτ και εκείνος τον γνώρισε στα σαλόνια της πολιτικής.

Πάντως, για να ακριβολογούμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του μαζί με την κεντρώα στροφή της ΝΔ, άφησε άνεργο τον Λούλη που πρώτος είχε μιλήσει για Πολιτικό Κέντρο, το οποίο κατέχει δικαιωματικά πλέον ο Μητσοτάκης.

Ο Λούλης πλέον συμβουλεύει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, χαρακτήρισε ήδη από τον Σεπτέμβρη τον Κασσελάκη ως γκανιάν που ήρθε για να μείνει.

Μάλιστα, η στροφή Κασσελάκη στο Κέντρο και στους απολιτίκ είναι δικής του εμπνεύσεως αφού ο Λούλης γνωρίζει καλά ότι αν ο Κασσελάκης απευθυνθεί στους αριστερούς θα γελάνε και οι πέτρες…

Ο Γιάννης Λούλης, έχει έναν πολύ στενό συνεργάτη, τον Γιάννη Δημάκη o οποίος βρίσκεται στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Λούλης τον τοποθέτησε εκεί ώστε να έχει ένα πρόσωπο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις του Κασσελάκη.

Στην παρέα λέγεται ότι είναι και ο Δημήτρης Μαύρος, ο δημοσκόπος ο οποίος είχε βοηθήσει και τον Αλέξη Τσίπρα και τώρα διατηρεί έναν διαρκή δίαυλο επικοινωνίας και με τον Κασσελάκη.

Από την παρέα του Στέφανου Κασσελάκη λείπει άλλος ένας καραμανλικός: Ο γίγαντας Γιώργος Κύρτσος ο πρώην ευρωβουλευτής με μισό εκατομμύριο χρέος ο οποίος εν μία νυχτί έγινε φίλος Τσίπρα και έκτοτε θαυμαστής του Κασσελάκη.

Μπορεί να μην μπήκε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπάρχουν και άλλες θέσεις εύκαιρες…

Διαβάστε ακόμη: