Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει ξεχωρίσει την φετινή σεζόν. Οι εμφανίσεις του έχουν κάνει άπαντες να… παραμιλούν, με τον 19άχρονο επιθετικό μέσο να αποτελεί το νέο «αστέρι» όχι μονάχα του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σήμερα (15/02), οι «ασπρόμαυροι» γνωστοποίησαν την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια, έως το καλοκαίρι του 2027. Ο ΠΑΟΚ είχε ενεργοποιήσει ήδη τη διαδικασία αναπροσαρμογής συμβολαίου, ώστε –πλέον και οικονομικά– αυτό να ανταποκρίνεται στο αγωνιστικό στάτους του «Ντέλια», ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης από το 2013. Την εφετινή σεζόν μετρά 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με ένα τέρμα και πέντε ασίστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια, μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Ήλθε στον ΠΑΟΚ το 2013, ως ένα παιδί με σπάνια τεχνική και μοναδικό ταλέντο. Τα χρόνια πέρασαν, το παιδί μεγάλωσε, έγινε άνδρας και δικαίως θεωρείται πλέον ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει –μέσα σε λίγους μήνες– να γίνει ένα από τα σημαντικότερα θέματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και όχι μόνο. Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ο Mr. Breeze ζει την κάθε στιγμή, παραμένει ταπεινός, δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του, ενώ, παράλληλα έχει λάβει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου και ας μην έχει “κλείσει” καν τα 20 χρόνια ζωής.

Ο “δικέφαλος”, τηρώντας το πλάνο του για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, την επένδυση που κάνει εδώ και χρόνια στη νέα γενιά, προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2027. Είμαστε μόνο στην αρχή, συνεχίζουμε».

Διαβάστε ακόμη: