Το σκίτσο που δείχνει έναν άνδρα της ΕΜΑΚ να αγκαλιάζει ένα παιδί από την Τουρκία, επέλεξε να δημοσιεύσει- μεταξύ άλλων- η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα.

Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία, που προκάλεσε τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους, έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Μαντόνα με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια σειρά από φωτογραφίες που απεικονίζουν την καταστροφή που έχουν υποστεί οι επαρχίες της Τουρκίας και η βόρεια Συρία ενώ δείχνουν και τις προσπάθειες διάσωσης των επιζόντων.

Στην πρώτη εικόνα της ανάρτησής της μάλιστα επέλεξε να βάλει την εικόνα ενός διασώστη της ΕΜΑΚ που κρατάει στην αγκαλιά του ένα τραυματισμένο παιδί. Πρόκειται για μια εικόνα που δημιουργήθηκε μέσω της τεχνολογίας και πίσω από τη δημιουργία της βρίσκεται ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Κοτρίδης.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Μαντόνα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

«Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλοι μιλούν για την αγάπη. Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη θεραπευτική μας ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές στον τεράστιο σεισμό. 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσο πολλοί έχουν χάσει εκεί σπίτια και δουλειές, για να μην μιλήσουμε για αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν εξαφανιστεί. Είναι κάτι που σου ραγίζει την καρδιά» έγραψε η Μαντόνα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμη: