Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το πιο… ακριβό ασημικό στην βιτρίνα του ΠΑΟΚ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιο ακριβό πλέον κι από τον συνομήλικό του Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Για αυτό άλλωστε το λόγο δεν γινόταν να συνεχίσει με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 200.000 ευρώ!
Ήταν μια ειλημμένη απόφαση ιδιοκτησίας και διοίκησης στον ΠΑΟΚ να του γίνει γενναία αναπροσαρμογή αποδοχών στο συμβόλαιό του, το οποίο κανονικά έληγε το 2025.
Ουσιαστικά μιλάμε για σχεδόν διπλασιασμό των καθαρών αποδοχών του Κωσνταντέλια, με αυξημένα μπόνους και επέκταση ως το 2026. Μια εξέλιξη που αποτελεί από τις 20/1 γεγονός!
________________________________________________________________________________
Το τάιμινγκ για το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον “Ντέλια” δεν ήταν… τυχαίο. Συν έπεσε τόσο με το όλο και πιο έντονο – εκδηλωμένο και επισήμως – ενδιαφέρον της Αρσεναλ (στην υπερβολή ενδεχομένως, για τους “κανονιέρηδες” είναι ο … Έλληνας Μούντρικ), όσο και με την αλλαγή μανατζερικής του στέγης (δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, είναι αποκλειστική πληροφορία της στήλης).
Σύμφωνα με την πηγή μας ο 19χρονος Κωνσταντέλιας θα σπάσει το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει με το αυστριακό Γραφείο που ειναι τώρα (πληρώνοντας προφανώς και κάποιο πέναλτι) και θα συνεργαστεί με τον Ζήση Βρύζα. 
Ένας agent που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον ΠΑΟΚ αλλά και συνεργασία (αντιπροσώπευσή στην Ελλάδα) με το top ισπανικό Γραφείο Promoesport ( Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας, Ρούμπεν Πέρεθ οι…Έλληνες πελάτες του).
________________________________________________________________________________
Μέσα σε τρεις ημέρες ο Γιώργος Βαγιαννίδης από κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο “διπλό” στα Γιάννινα, έγινε ο “μοιραίος” παίκτης του στην κυπελλική ήττα από την ΠΑΟΚ .Τόσο με την λάθος πάσα/δώρο στον Μπράντον Τόμας στο 1-0, όσο και με την… απουσία του στην φάση που ο Τάϊσον έκανε το 2-0.
Μένει να δούμε πλέον αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον στηρίξει διατηρώντας τον βασικό (έκανε 3 σερί συμμετοχές ω δεξιός μπακ) ή θα τον… επαναφέρει στο πάγκο , ως μέρος του rotation.
O Bαγιαννίδης πάντως και πιο πριν (Δεκέμβριο) και τώρα (Γενάρη) είχε προτάσεις για να φύγει ως δανεικός για 6 ή 18 μήνες. Η παλαιότερη ήταν απο την ολλανδική Φόλενταμ, μετά από την πορτογαλική Αρούκα και την Ανόρθωση με πιο πρόσφατες από το MLS (Λος Αντζελες) και την Λέγκια.
Μάλιστα η πρωταθλήτρια Πολωνίας τον ήθελε τόσο πολύ που πρόσφερε και καλοκαιρινή οψιόν αγοράς του, με 7ψηφιο νούμερο.
Ποια ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού; Αγωνιστικά ο Βαγιαννίδης άρχισε να παίρνει παιχνίδια ως βασικός και εξ αγωνιστικά θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο (με αναπροσαρμογή αύξηση αποδοχών, απο τις 120.000 που παίρνει τώρα  και επέκταση ως το 2026)
________________________________________________________________________________
Ένας Ιταλός και ένας Ισπανός προπονητής, από ότι φαίνεται έχουν βάλει στο…μάτι τον Πέτρο Μάνταλο. Τον θέλουν ως δανεικό απο την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι, της πληρώνουν αξιοπρεπές loan fee και στον διεθνή μέσο για 5 μήνες καθαρά 500 με 600 χιλιάρικα!!
Ο λόγος για τον Αντρέα Πίρλο της τουρκικής Φατίχ Καραγκουμρούκ και τον Μανόλο Χιμένεθ της Αλ Ουάχντα απο το Αμπού Ντάμπι.
Η απόφαση πάντως είναι του Μάνταλου αν θα μείνει ως αναπληρωματικός πλέον του Αλμέιδα ή θα φύγει ως το καλοκαίρι. Η ΑΕΚ θα την σεβαστεί, όποια κι αν είναι. Έτσι μου λένε…
________________________________________________________________________________
Τι κοινό έχουν ο Κώστας Μπουχαλάκης με τον Ανδρέα Ντόη, εκτός του ότι είναι συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και προσεχώς στην Εθνική Ελλάδας; Ανήκουν και οι δυο σε Γραφεία με έδρα την Γερμανία, που έχουν ομογενείς ατζέντηδες (Κραστάνα και Λιόλιο αντίστοιχα).
Πάμε και στο παρασύνθημα: σύμφωνα με την γερμανική πιάτσα αgents και για τους δυο αναμένεται να σκάσουν προτάσεις στον Ολυμπιακό (αν δεν μας… πρόλαβε ήδη η μία). Απο την Αραβία για τον Μπουχαλάκη κι απο την Μπουντεσλίγκα για τον Ντόη.
Η διαφορά στις δυο περιπτώσεις, είναι πως τον “Μπούχα” ο Ολυμπιακός τον παραχωρεί ενώ τον Ντόη όχι. Με την έννοιά πως το ποσό που τον κοστολογεί είναι πάρα πολύ ψηλό!!!