Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έστειλε μέσα από το Survivor All Star, ευχαριστήριο μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, για τη στήριξη που παρείχε στην Τουρκία, στους καταστροφικούς σεισμούς.

Ο φονικός σεισμός σε Συρία και Τουρκία έχει αφήσει πίσω του πάνω από 40.000 νεκρούς και μία ανείπωτη εικόνα καταστροφής, κάτι που- όπως φαίνεται- δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στη χώρα μας για τη βοήθεια που έστειλε η Ελλάδα και τις συγκινητικές προσπάθειες της ΕΜΑΚ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που προβαλλόταν το Survivor και λίγο πριν ξεκινήσει το Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός, εμφανίστηκε στην οθόνη και γνωστοποίησε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα στον ελληνικό λαό.

Ο Τούρκος παραγωγός εμφανίστηκε μαυροφορεμένος και σε μαύρο φόντο και έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» και την αγάπη του στους Έλληνες.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Το μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό

«Καλησπέρα σας. Όπως γνωρίζετε, έγινε ένας καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στη χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής

Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξη τους.

Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από τη χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό, η γρήγορη και εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα. Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά προγράμματα στην Ελλάδα, ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς και αυτό ήταν η αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές αυτό στην Τουρκία»

Τώρα, όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτή τη στιγμή μαζί μας.

Όπως λέω πάντα, είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες, και όπως είπαν και οι υπουργοί μας, δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας. Εκ μέρους μου και της χώρας μου, θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό πάρα πολύ. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους».

Διαβάστε ακόμη: