Ο βρετανικός οίκος δημοπρασιών “Christie’s Middle East” ανακοίνωσε ότι η σύνοδος κορυφής Art+Tech του Christie’s πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι στις 2 Μαρτίου κατά τη διάρκεια του Art Dubai 2023.

Η φετινή σύνοδος του Ντουμπάι θα διερευνήσει την τεχνητή νοημοσύνη, την ιδιοκτησία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, την οικονομική καινοτομία και το blockchain.

Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει διεθνείς δημιουργούς και συλλέκτες από ένα φάσμα επιστημονικών κλάδων από την τέχνη και την τεχνολογία, καθώς και ειδικούς από τη Μέση Ανατολή.

Ο Devang Thakkar, ο παγκόσμιος επικεφαλής των επιχειρήσεων Christie’s και Art+Tech, δήλωσε,

«Δεδομένης της ζωντάνιας και της καινοτομίας που προέρχονται από τα κράτη του Κόλπου και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε αυτόν τον τομέα, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τη Σύνοδο Κορυφής Τέχνης και Τεχνολογίας στο Ντουμπάι.

«Η Σύνοδος θα επιτρέψει στους καινοτόμους της βιομηχανίας και στους δύο τομείς να συμμετάσχουν σε ουσιαστική συζήτηση και συζήτηση γύρω από τη μελλοντική καινοτομία και να περάσουν ανεκτίμητο χρόνο με τους πρωτοπόρους εδώ. Προσβλέπουμε σε μια παραγωγική σύνοδο κορυφής που οδηγεί σε ουσιαστική συνεργασία», πρόσθεσε.

Οι επιβεβαιωμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την Υπουργό Προηγμένης Τεχνολογίας και Πρόεδρο της Διαστημικής Υπηρεσίας των ΗΑΕ Sarah Bint Yousif Al Amirii, διευθύνουσα σύμβουλο και συνιδρυτή του Careem Mudassir Sheikha και τον συλλέκτη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Amir ‘Mondoir’ Soleymani.

Διαβάστε ακόμη: