Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στον ημιώροφο κτιρίου στο Δοξάτο Δράμας, το πρωί του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων ενημερώθηκε για τη φωτιά περίπου στις 11:15, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι πυροσβέστες εντόπισαν έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων χωρίς τις αισθήσεις του, στον χώρο του μπάνιου.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε από τους πυροσβέστες έξω από το διαμέρισμα και παραδόθηκε σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε άμεσα, ενώ για τη διερεύνηση των αιτιών εκδήλωσής της κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Γραφείο Δράμας.
Διαβάστε ακόμη:
- Μπλέξανε όλοι, Άννα, Νίκος και οι κουμπάροι με την εφορία και τα δανεικά 500 χιλ.!
- Tο χάος στα δεξιά της ΝΔ: Ποια κόμματα κινδυνεύουν με εξαφάνιση
- Εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη: Τι μπορεί να αποκαλύψει ο νέος κύκλος ερευνών
- Η δημοσκοπική «βουτιά» του Τσίπρα και οι καταγγελίες για παιχνίδια της διαπλοκής