search

LIFESTYLE

Ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον θα τον υποδυθεί σε ταινία

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει ο Γκράχαμ Κινγκ, ο οποίος μετέτρεψε τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία “Bohemian Rhapshody”

Ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον θα τον υποδυθεί σε ταινία

Ο  Τζαφάρ Τζάκσον, θα υποδυθεί τον βασιλιά της ποπ στη βιογραφική ταινία της Lionsgate σε σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκουά. Ο Φουκουά επιβεβαίωσε την είδηση με μία ανάρτηση στο Instagram.

O Τζαφάρ είναι γιος του Τζερμέιν Τζάκσον, ο οποίος είναι αδερφός του Μάικλ και μέλος των The Jackson 5. Γεννήθηκε στο Λος ‘Αντζελες τον Ιούλιο του 1996, και σύμφωνα με το Deadline τραγουδάει και χορεύει από την ηλικία των 12 ετών. Έχει παρουσιάσει τον εαυτό του τραγουδώντας κομμάτια από διάσημους καλλιτέχνες και το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Got Me Singing”.

Όπως αποκάλυψε το Deadline την περασμένη εβδομάδα, η νέα ταινία για τη ζωή του θρύλου ποπ μουσικής, θα φέρει τον τίτλο “Michael” και θα τη σκηνοθετήσει ο Αντουάν Φουκουά, που πρόσφατα χάρισε στο κοινό το “Emancipation” με τον Γουίλ Σμιθ. Το σενάριο θα είναι του Τζον Λόγκαν, ο οποίος έχει γράψει επίσης τις Οσκαρικές ταινίες “Μονομάχος” και “The Aviator”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lionsgate, η ταινία θα εξιστορήσει όλες τις πτυχές της ζωής του βασιλιά της ποπ, αν και δεν ξεκαθαρίστηκε εάν θα περιλαμβάνει το πλήθος των αμφιλεγόμενων ιστοριών για αυτόν, όπως τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε παιδιά. Ωστόσο, το Deadline αναφέρει πως στην ταινία θα συμπεριληφθούν και όλα τα γεγονότα που στοίχειωσαν την ζωή του τα τελευταία χρόνια μέχρι το θάνατό του το 2009 σε ηλικία 50 ετών.