Η στιγμή της αποκάλυψης έφτασε! To κανάλι του Alpha αποκάλυψε ότι ο δεύτερος Έλληνας Bachelor θα είναι ο Αλέξης Παππάς!

Ο Αλέξης Παππάς διώχνει την άμμο από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και φοράει κοστούμι «πράκτορα της αγάπης». Σε ένα τρέιλερ που δανείζεται στοιχεία από τον θρυλικό Τζέιμς Μποντ, ο Αλέξης Παππάς μας παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την θέση του Bachelor.

Αν και οι φήμες υπήρχαν καιρό, μέχρι τώρα κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει επίσημα ότι ο Αλέξης Παππάς θα είναι «ο άνδρας που θα μοιράζει τριαντάφυλλα» στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι ενώ ο ίδιος δεν είχε κάνει και κάποια δημόσια εμφάνιση εδώ και αρκετό καιρό.

Είναι ο Αλέξης Παππάς και είναι ο Έλληνας Bachelor!

«Γοητευτικός, απρόβλεπτος, αλλά και έτοιμος να ζήσει την περιπέτεια του έρωτα, o Αλέξης Παππάς είναι ο νέος Bachelor. Θέλει να γνωρίσει την μία και μοναδική γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά του και θα του αλλάξει τη ζωή!» αναφέρει η ανακοίνωση του Alpha.

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος «Bachelor»

Η γλυκιά προσδοκία του αληθινού έρωτα επιστρέφει στο «The Bachelor». Δυναμικές γυναίκες διεκδικούν το δικαίωμα στην αγάπη. Ο πρίγκηπας του παραμυθιού αποκαλύπτεται. Και η μαγεία της στιγμής αποτυπώνεται μέσα από ρομαντικά τετ-α-τετ, από ονειρικά ραντεβού, από πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ειδυλλιακά τοπία.

Δείτε τον trailer του καινούργιου κύκλου με τον Αλέξη Παππά ως Bachelor, εδώ:

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς, θα χαρακτήριζε τον εαυτό του ως «απρόβλεπτο» ενώ στο «The Bachelor» ψάχνει την γυναίκα που θα ζήσουν μαζί την «μαγεία» της σχέσης. «Αυτή που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα, την ταυτότητά μου. Να με κάνει άλλον άνθρωπο», αναφέρει ο ηθοποιός ενώ στο τέλος τονίζει ότι ανυπομονεί να ζήσει αυτήν την εμπειρία.

Ο Αλέξης Παππάς έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την συμμετοχή του στο «Survivor» ενώ ήταν ο παίχτης που άκουσε το όνομά του όταν ο Τριαντάφυλλος στον τελικό αποφάσισε να αποκαλύψει ποιοι παίχτες ήρθαν «πιο κοντά» ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο.