Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του Survivor σχετικά με τους παίχτες του ριάλιτι επιβίωσης οι οποίοι συνευρέθηκαν ερωτικά μέσα στο παιχνίδι. Ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου άκουσαν τα ονόματά τους όμως κανείς δεν σχολίασε τίποτα.

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος «έδωσε» τους παίχτες που ήρθαν «πιο κοντά»

Ενώ ο Πάνος Καλίδης αφηγούνταν την έλλειψη λίμπιντο που βίωσε στο Survivor, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο με σκοπό να αποκαλύψει ποιοι παίχτες ήρθαν κοντά ερωτικά στο ριάλιτι.

«Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;» άρχισε να φωνάζει ενώ ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός προσπαθούσε να «σώσει» την κατάσταση λέγοντάς του πως «πρόκειται για προσωπικά δεδομένα».

Εν τέλει, ο τραγουδιστής δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε την ερωτική συνεύρεση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, την επιβεβαίωση έδωσε και ο Πάνος Καλίδης λέγοντας: «Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

https://www.youtube.com/watch?v=Y1o7YAgrnq4&ab_channel=Zappitshow

«Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!», είπε ο Τριαντάφυλλος κι έγινε χαμός μέσα στο Άλσος Γαλατσίου.

Ο Τριαντάφυλλος «μαρτύρησε» ποιοι παίχτες του Survivor «ήρθαν πιο κοντά»

Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του Survivor σχετικά με τους παίχτες του ριάλιτι επιβίωσης οι οποίοι συνευρέθηκαν ερωτικά μέσα στο παιχνίδι.

Ο Πάνος Καλίδης, μάλιστα στην συνέχεια, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και είπε: «Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σεξ!» και ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να αλλάξει αμέσως κουβέντα.