Ο Αλέξης Παππάς και η Έλενα Αϊβαλή χώρισαν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο ΟΚ!.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έβαλαν τέλος στη σχέση τους, χωρίς ωστόσο, να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες. «Δεν είμαστε μαζί. Δεν θέλω να σχολιάσω όμως, κάτι παραπάνω, ας το αφήσουμε εδώ», είπε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έχει κάνει ποτέ κάποια τρέλα από έρωτα. «Νομίζω ότι όποιος δεν έχει κάνει τρελά πράγματα, δεν έχει βιώσει το συναίσθημα του έρωτα», τόνισε.

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς απάντησε αν έχει ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή του. «Όχι πάρα πολλές. Ο έρωτας και η αγάπη είναι έννοιες που ο καθένας τις εξηγεί με τον τρόπο του. Για μένα, η αγάπη έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι και πόσο ευγενικός είσαι με τον άλλο», εξήγησε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, πρέπει να υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν κάποιον να αισθάνεται αυτή τη μαγική συχνότητα μέσα του, η οποία τον κάνει να αναρωτιέται τι του συμβαίνει. Αυτό το “δεν ξέρω τι είναι αυτό” ίσως είναι η καλύτερη εξήγηση για το τι είναι η αγάπη. Και το “νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα” ίσως είναι η κατάλληλη ερμηνεία για το τι είναι έρωτας».

Αλέξης Παππάς: Πέρα από τη Μαριαλένα και τον Σάκη και ο Μπάρτζης είχε ερωτικές περιπτύξεις στο Survivor

Διαβάστε ακόμη