Ο Αλέξης Παππάς, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει η Γιούλικα Σκαφιδά στο Τwitter όσο αυτός ήταν ακόμη μέσα στο παιχνίδι και με αφορμή μια δήλωσή του.

Ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην εκπομπή «Love it» απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει για εκείνον η Γιούλικα Σκαφιδά, στο οποίο είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

Αλέξης Παππάς: «Δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση κανενός»

Ο Αλέξης Παππάς ανέφερε σχετικά: «Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει: «ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment», δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε».

Γιούλικα Σκαφιδά - Αλέξης Παππάς: Απαντούν ο ένας στον άλλον

Γιούλικα Σκαφιδά: «Ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο»

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια η Γιούλικα Σκαφιδά και απάντησε σε όσα είπε ο Αλέξης Παππάς, ενώ τόνισε πως δεν θα ήθελε να κάνει περαιτέρω σχόλια.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 28/4, η ηθοποιός που αυτόν τον καιρό εμφανίζεται στην αστυνομική σειρά του Mega «Έξαψη» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για το σχόλιο που είχε κάνει για τον Αλέξη Παππά και την απάντηση του ίδιου, λέγοντας πως «έγινε αυθόρμητα και δεν είχε κάτι από κάτω».

«Το σχόλιο μου τότε έγινε γιατί απλώς έτυχε να παρακολουθήσω το ριάλιτι εκείνη τη μέρα. Μία ώρα έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ να βλέπω τα αγωνίσματα. Το ριάλιτι δεν το γνωρίζω τόσο πολύ. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, δεν υπάρχει κάτι, ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε η Γιούλικα Σκαφιδά παρακάτω:

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.