Τουλάχιστον ως ημιμαθής (που είναι χειρότερο από την αμάθεια) μπορεί να χαρακτηριστεί ο «εισαγόμενος» από την Κύπρο και την Κομισιόν Χρ. Στυλιανίδης, νυν υπουργός Πολιτικής Προστασίας (στα χαρτιά…) και θαμώνας επί σειρά ετών των καφέ του Κολωνακίου, της Βουκουρεστίου και της Πλ. Συντάγματος, κολλητάρι του Μαργαρίτη Σχοινά (που θέλει να γίνει πρωθυπουργός κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας!!!), του Πιστιόλα που προσέλκυε διεθνείς επενδυτές επί ΣΥΡΙΖΑ (!!!) και των μεγαλοδημοσιογράφων του Συγκροτήματος του Φαλήρου!

Ολοι εκείνοι οι «παράγοντες» που θεωρούνται συνυπεύθυνοι για την πρόταση τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη που ατυχώς όπως προκύπτει τον επέλεξε για έναν ρόλο κρίσιμο που προϋποθέτει άλλα προσόντα, άλλη τόλμη και αποφασιστικότητα που ο εν λόγω δυστυχώς δεν διαθέτει ούτε κατ’ ελάχιστο…

Το κακό είναι πως ο Χρ. Στυλιανίδης μέσα στην «εμπάθεια» του για την Αττική οδό και στην προσπάθεια απόσεισης ευθυνών, παρουσιάστηκε «άσχετος» και «αδιάβαστος» ζητώντας να αλλάξει ο νόμος του 2020 της κυβέρνησης για τις συμβάσεις παραχώρησης, προς το χειρότερο για τον εκάστοτε παραχωρησιούχο, μεταβάλλοντας ουσιώδεις όρους των υφιστάμενων συμβάσεων που έχουν εγκριθεί από την Βουλή!

Αγνοώντας ακόμη ο …κοινοτικός τεχνοκράτης (τρομάρα του) ότι η ανατροπή της σύμβασης παραχώρησης υπέρ του Δημοσίου είναι – και θα θεωρηθεί από τις Ευρωπαϊκές αρχές- ως ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ και ταυτοχρόνως ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ, που παραβιάζει όρους και υπογεγραμμένες συμφωνίες με την έγκριση των Βρυξελλών!

Και υποτίθεται ότι αυτός ο άνθρωπος υπήρξε και …Επίτροπος! Ήμαρτον Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσουμε;