Διαβάζοντας με προσοχή το κύριο άρθρο της Καθημερινής, με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα την απόδοση ευθυνών από την συντηρητική εφημερίδα της παράταξης, πρώτον στην περιφέρεια και δεύτερον στους ανεπαρκείς ιδιώτες που έχουν αναλάβει τη διαχείριση φορέων κοινής ωφέλειας!

Σε απλά λόγια, για τον χθεσινό απόλυτο εξευτελισμό του Κράτους και της ανύπαρκτης – ανίκανης Πολιτικής Προστασίας, φταίνε μόνο ο Πατούλης και η Αττική οδός σύμφωνα με την διεύθυνση της έγκυρης εφημερίδας!

Και προδήλως, ο απόλυτος υπαίτιος του χάους και της έλλειψης σχεδιασμού, προετοιμασίας, συντονισμού και αντιμετώπισης Χρ. Στυλιανίδης, ο έχων την απόλυτη προσωπική και πολιτική ευθύνη για τον εξευτελισμό του επιτελικού κράτους, «εισαγόμενος» Υπ. Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδης, μένει εκτός του κάδρου!!!

Μήπως γνωρίζει άραγε η διεύθυνση της εφημερίδας ποιος άραγε πρότεινε τον Κύπριο Στυλιανίδη, διαχρονικό θαμώνα των καφέ του Κολωνακίου, της Βουκουρεστίου και της Πλ. Συντάγματος, ως τεχνοκράτη «ειδικό επί της διαχείρισης κρίσεων» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να του δώσουμε συγχαρητήρια για την πρόταση του…