«Οι μη Αμερικανοί που επιθυμούν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να εμφανίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, κατά την αναχώρησή τους», ανέφερε το CDC.

Με αυτήν την εξέλιξη και την κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν να απέχει μονάχα μερικές ώρες, αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση για την απόσυρση του Νόβακ Τζόκοβιτς από το τουρνουά.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο Σέρβος τενίστας έχει δύο ακόμη επιλογές· είτε να αποσυρθεί μετά την κλήρωση, αλλά πριν ανακοινωθεί το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας (OOP) ή έπειτα και από την ανακοίνωση του προγράμματος της πρώτης ημέρας.

Αυτό, όμως, θα κάνει… «άνωκάτω» το ταμπλό, επηρεάζοντας τόσο τις εξασφαλισμένες θέσεις, όσο και τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων.

Το σενάριο να έχει ήδη εμβολιασθεί και να αγωνισθεί κανονικά είναι μάλλον… επιστημονικής φαντασίας, ενώ, δε δύναται να λάβει εξαίρεση, διότι δεν πληροί τα κριτήρια όπως έχει αναφέρει, επομένως το… μπαλάκι είναι στα χέρια του για την τελική απόφαση αναφορικά με το 4ο και τελευταίο Γκραν Σλαμ της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η ώρα της κλήρωσης δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, γεγονός το οποίο ενδεχομένως να σχετίζεται και με αναμονή λόγω της υπόθεσης «Νόβακ Τζόκοβιτς», ωστόσο, με βάση τις κληρώσεις των περασμένων ετών, λογικά θα αρχίσει περίπου στις 20:00.

Διαβάστε ακόμη:

Χαμός με βίντεο που δείχνει τη νέα σύντροφο του Πικέ να χορεύει τραγούδι της Σακίρα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της

Ο «Mr. Sirina» δίνει 10 εκατομμύρια ευρώ στην Άμπερ Χερντ για να παίξει σε ελληνική ταινία πορνό!

Ελένη Βρεττού: Ποια είναι η πρώτη γυναίκα CEO ελληνικής τράπεζας