Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Action24, χαρακτήρισε «ευχής έργον» το ενδεχόμενο σύγκλισης με το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παππάς είπα χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως θα πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία».

«Ραγδαία αποδυναμωμένη η Νέα Δημοκρατία»

Μιλώντας για τα αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024, ο Νίκος Παππάς είπε ότι έχουμε μία «ραγδαία αποδυναμωμένη Νέα Δημοκρατία» καθώς και για μία «κατακερματισμένη προοδευτική αντιπολίτευση».

«Λάβαμε μήνυμα και εμείς και το ΠΑΣΟΚ» τόνισε προσθέτοντας: «Οι κατευθυντήριες δόθηκαν χθες από τον κύριο Κασσελάκη, πρώτον συνεργασία σε επίπεδο κοινοβουλευτικό. Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό θετικό προηγούμενο όπου υπήρχε συνεργασία για την πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην κυβέρνηση, όπου είχε και αποτέλεσμα. Η πίεση ήταν πολύ οξυμένη και οδήγησε και σε παραιτήσεις».

«Θα ήταν ευχής έργον πάρα πολύ γρήγορα να μπορέσουμε με το ΠΑΣΟΚ να συγκλίνουμε»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατατεθειμένες προτάσεις νόμου αυτή τη στιγμή και θα ήταν ευχής έργον πάρα πολύ γρήγορα να μπορέσουμε με το ΠΑΣΟΚ να συγκλίνουμε σε μια κοινή πρόταση και να καταθέσουμε μαζί προτάσεις νόμου σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την κοινωνία», σημείωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένας κίνδυνος που υπάρχει είναι τα κόμματα να βγάλουν μία εικόνα ότι ασχολούνται κυρίως με τα δικά τους προβλήματα και όχι με τα προβλήματα της κοινωνίας. Σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία», κατέληξε ο κ. Παππάς.

Διαβάστε ακόμη