Η Βερόπουλος έχει επενδύσει 15 εκατομμύρια ευρώ στο μεγαλύτερο κατάστημά της στα Βαλκάνια, που βρίσκεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Το κέντρο, που αποτελείται από περίπου 10.000μ², διαθέτει μια υπεραγορά Super Vero και ένα κατάστημα παιχνιδιών και οικιακών ειδών Jumbo.

Το Super Vero προσφέρει πάνω από 17.000 προϊόντα διατροφής και μη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 600 ελληνικών προϊόντων, φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ελιές, ελαιόλαδο, είδη ζαχαροπλαστικής, τσάι, φυσικά καλλυντικά και προϊόντα Monoxilitis από το Άγιο Όρος.

Το νέο κατάστημα

Η υπεραγορά περιλαμβάνει επίσης πάνω από 300 αυθεντικά σερβικά προϊόντα από μικρές φάρμες της χώρας που διατίθενται στην αγορά με την επωνυμία «Riznica ukusa iz Srbije» (Θησαυροί γεύσης από τη Σερβία). Εντός του καταστήματος λειτουργεί και ψαραγορά όπου θα προσφέρεται καθημερινά φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Εν τω μεταξύ, ο φούρνος Super Vero παρασκευάζει ψωμί και αρτοσκευάσματα χρησιμοποιώντας παλιές μεθόδους με το σύνθημα «ψήνουμε όπως παλιά». Το υπερμάρκετ διαθέτει επίσης ένα μπιστρό, ένα καφέ και ένα εστιατόριο.

Η Veropoulos διαθέτει 23 καταστήματα (συμπεριλαμβανομένων των υπεραγορών Vero και Super Vero και των καταστημάτων Jumbo) στη Σερβία και τη Βόρεια Μακεδονία. Σημειώνεται, τέλος, ότι τα εγκαίνια του καταστήματος έκανε πρόσφατα η πρέσβης της Ελλάδας στη Σερβία Μαρία Λεβάντη.

Διαβάστε ακόμη: