Mαρίνα Σάττι δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στη Θεσσαλονίκη.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο θέατρο Δάσους και έδωσε μια μεγάλη συναυλία για το κοινό της στη συμπρωτεύουσα. Ωστόσο, όταν ξεκίνησε να ερμηνεύει το νέο της κομμάτι, με τίτλο «Αχ θάλασσα», δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση.

Όπως έχει μαθευτεί άλλωστε, η ερμηνεύτρια έγραψε το συγκεκριμένο τραγούδι για τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή, λίγο πριν τη συμμετοχή της στη Eurovision. Το βίντεο με τη συγκίνησή της πάνω στη σκηνή, δημοσιεύτηκε από κάποιον θαυμαστή της στο TikTok. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρίνα Σάττι συγκινείται πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Πριν λίγο καιρό, η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια συναυλία στην Τεχνόπολη και με αφορμή μνήμες που της «ξύπνησε» τόσο το μέρος, όσο και η συνθήκη, μοιράστηκε με το κοινό μια συγκινητική ανάμνηση.

Με μια μικρή διακοπή στο μουσικό πρόγραμμα, η τραγουδίστρια έκανε μια αναφορά στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες. Όπως είπε, πέρυσι τέτοια εποχή και πάλι με αφορμή συναυλία που έκανε στην Τεχνόπολη, ήταν εκεί για να τη θαυμάσουν, ο πατέρας και η υπόλοιπη οικογένειά της. Θεατής κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του, όσα είπε η Μαρίνα Σάττι η οποία όπως φαίνεται στο κλιπ, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της.

@hausofpanos

🥺🥺#marinasatti #satti #thalassa #theatrodasous

♬ original sound – Panos 🐾

Μαρίνα Σάττι – Έφη Θώδη: Συμφιλιώθηκαν επί σκηνής – Δείτε τα βίντεο

Διαβάστε ακόμη