Οι Κροάτες NBAer Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς ενεπλάκησαν σε επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα της Δευτέρας και λίγες ώρες αφότου η χώρα τους είχε αποκλειστεί από την Ελλάδα στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ του Πειραιά.

Το TMZ Sports, το οποίο μετέδωσε την είδηση, έλαβε ένα βίντεο μέσα από το δημοφιλές κλαμπ της παραλιακής γύρω, στο οποίο φαίνεται γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα ο ψηλός των Λ.Α. Κλίπερς να έρχεται στα χέρια με κάποιον, τη στιγμή που άνθρωποι ασφαλείας του μαγαζιού προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.

Χάος στο κλαμπ της παραλιακής

Λίγο πριν ξεσπάσει χάος, ο Σάριτς επενέβη προσπαθώντας να βοηθήσει τον Ζούμπατς, αλλά φαίνεται να δέχεται σπρωξιές από άλλον άνδρα. Σε ένα σημείο μάλιστα διακρίνεται ένας άνδρας, ο οποίος με κεφαλοκλείδωμα ρίχνει τον Σάριτς στο έδαφος, όπου παρέμεινε ξαπλωμένος για αρκετή ώρα.

Την ίδια στιγμή εμφανίζεται άλλος άνδρας να φωνάζει στον Ζούμπατς και να του λέει να ηρεμήσει, κάτι που λειτούργησε, καθώς έκανε ένα βήμα πίσω έχοντας τα χέρια ψηλά. Τελικά, ο Σάριτς σηκώνεται και σκοντάφτει πάνω στον Ζούμπατς, πριν οδηγηθούν στην έξοδο από το νυχτερινό μαγαζί.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι δεν έγινε σαφές τι πυροδότησε το επεισόδιο, καθώς όλα ξέσπασαν αρκετά γρήγορα, ενώ επισήμαναν την απουσία της αστυνομίας. Το TMZ Sports απευθύνθηκε στην ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας για σχολιασμό, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει πάρει καμία απάντηση.

Διαβάστε ακόμη