Ο Μάουρο Ικάρντι βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη στην Κωνσταντινούπολη και τη Γαλατασαράι. Ο Αργεντινός επιθετικός συνοδευόμενος από τη μάνατζερ και σύντροφό του Γουάντα Νάρα έφτασε χθες βράδυ στη Κωνσταντινούπολη όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Ο Ικάρντι μετά από αρκετές εβδομάδες αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης κατέληξε στον τουρκικό σύλλογο. Παρί Σεν Ζερμέν και Γαλατασαράι έδωσαν τα χέρια και ο Ικάρντι θα βρίσκεται στους γείτονες για την τρέχουσα σεζόν με τη μορφή δανεισμού. Ο Αργεντινός θέλει να βρει τον σύλλογο που θα του δείξει εμπιστοσύνη και θα του ανεβάσει τη ψυχολογία. Στην Παρί Σεν Ζερμέν έμοιαζε εγκλωβισμένος αφού ο Γκαλτιέ δεν έμπαινε καν στη διαδικασία να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Τώρα ανοίγεται μπροστά του μια νέα προοπτική. Η Γαλατασαράι τον περιμένει πως και πως. Κάνει όνειρα τίτλου μαζί του.

Οι Τούρκοι, εκτός από τον Ικάρντι βρίσκονται μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με τον Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο η διοίκηση της Γαλατασαράι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Τέλος στην οικογένεια της τουρκικής ομάδας εντάσσεται και ο Γιουσούφ Ντεμίρ. Πέρυσι ο Τούρκος βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα. Φέτος μετακόμισε ως δανεικός στη Γαλατά από την Ραπίντ Βιέννης.

Διαβάστε ακόμη: