Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα είναι μαζί παρά την κρίση που βίωσε ο γάμος τούς τους προηγούμενους μήνες… Τα προβλήματα όμως ανήκουν στο παρελθόν με τον Αργεντινό επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να ανεβάζει μία άκρως αποκαλυπτική και ερωτική φωτογραφία με την εκρηκτική σύζυγό του στο Instagram.

Ναρα- προκλητικη φωτογραφιση

Γουάντα Νάρα-Μάουρο Ικάρντι: Ο έρωτας, τα επτά χρόνια γάμου και το ερωτικό τρίγωνο με τον Μάξι Λόπες

Με ένα ποστάρισμα γεμάτο αγάπη και σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα επέλεξε να γιορτάσει τα επτά χρόνια γάμου της με τον Μάουρο Ικάρντι η Αργεντίνα σεξοβόμβα, Γουάντα Νάρα – Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο παραμυθένιος γάμος και το σκάνδαλο με τον Μάξι Λόπες.

Αναμφίβολα η ιστορία αγάπης της Αργεντίνας σεξοβόμβας, Γουάντα Νάρα και του επιθετικού της Παρί, Μάουρο Ικάρντι θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Μετά από ένα σκάνδαλο που ταρακούνησε συθέμελα τον κόσμο του ποδοσφαίρου, το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 28 Μαΐου του 2014, αποκτώντας μάλιστα και δύο κόρες ως καρπό του έρωτά τους.

Το ερωτικό τρίγωνο με τον Μάξι Λόπες

Αν ο Ικάρντι χρωστά σε κάποιον  την άμεση προσαρμογή του και την ποδοσφαιρική εξέλιξή του στη Serie A, είναι στον κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερο συμπατριώτη του, Μάξι Λόπες. Ο Μάξι είχε πάρει υπό την προστασία του τον Αργεντίνο, φιλοξενώντας τον στο σπίτι του και πηγαίνοντας μαζί του διακοπές.

Η φιλία τους ωστόσο, άρχισε να κλονίζεται και τελικά έληξε όταν μπήκε στη μέση η μητέρα των παιδιών του Λόπες και σύζυγος, πλέον, του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα.