Ενός κακού μύρια έπονται… Η αδυναμία της Παρί να βρεθεί στον τελικό του Champions League δρομολογεί εξελίξεις στην ομάδα. Πέρσι στον τελικό απέτυχε να σηκώσει την κούπα κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, φέτος αποκλείστηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό...

Η αποτυχία φαίνεται πως θα φέρει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Parisien» οι ιθύνοντες του συλλόγου θα βγάλουν στο… σφυρί αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς που θα την… κάνει και μάλιστα άμεσα είναι ο Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός στράικερ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Άγγλους έπρεπε να αντικαταστήσει το κενό του Κιλιάν Εμπαπέ και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να βάλει δύσκολα στους αμυντικούς των γηπεδούχων. Αυτό, όμως, δεν ήταν το πρώτο ματς, όπου η εμφάνισή του ήταν κάτω του μετρίου.

Και όπως όλα δείχνουν τα επόμενα παιχνίδια των Παριζιάνων στο πρωτάθλημα θα είναι και τα τελευταία του με τη φανέλα τους! Εκτός από τον Ικάρντι… πόδι αναμένεται να πάρουν τόσο ο Πάμπλο Σαράμπια όσο και Τίλο Κέχρερ.

Υπάρχουν όμως και δύο περιπτώσεις που «καίνε» τη διοίκηση της Παρί και αφορούν τους σταρ της ομάδας Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ στουςς οποίους έχει γίνει πρόταση ανανέωσης, αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Κάτι που δείχνει ότι τόσο ο Γάλλος στράικερ όσο και ο Βραζιλιάνος δεν «ψήνονται» να παραμείνουν από την ώρα και τη στιγμή που δεν μπορούν να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί λοιπόν βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και θα χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις τις επόμενες μέρες.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.