Το όνομά του μπορεί λίγοι να το γνωρίζουν όμως στην Αργεντινή άπαντες μιλούν για ένα ταλέντο που θα αφήσει εποχή! Έναν ποδοσφαιριστή που έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Ο «διάδοχος» του Μέσι σύμφωνα με τους ειδικούς. Ο λόγος για τον Κλαούντιο Ετσεβέρι, ένα ακόμα ταλέντο μου «βγάζει» η ποδοσφαιρομάνα Ρίβερ Πλέιτ που δε σταματά να παράγει ταλέντα. Ποδοσφαιριστές που επί δεκαετίες τροφοδοτούν τα κορυφαία club της Ευρώπης. Οι «μιλιονάριος» ετοιμάζονται να προσφέρουν απλόχερα ακόμη ένα «εργαλείο».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει επισημάνει εδώ και καιρό τον Ετσεβέρι και με το επιτελείο του παρακολουθούν στενά τη δουλειά που γίνεται στο Μπουένος Άιρες και δρουν όταν αισθανθούν πως είναι απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους. Αυτό έκαναν με την περίπτωση του ταλαντούχου Χούλιαν Άλβαρεζ και δεν έπεσαν έξω. Αυτό πράττουν και τώρα με την περίπτωση του υπερταλαντούχου μεσοεπιθετικού της Ρίβερ, Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Μάντσεστερ Σίτι μαζί με άλλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις βρέθηκαν στο κυνήγι του Αργεντινού αστέρα. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας επικράτησε στον ανταγωνισμό και όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ήρθε σε συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ. Η αργεντίνικη ομάδα θα παραχωρήσει τον 18χρονο ποδοσφαιριστή της στην Σίτι και θα καρπωθεί 14,5 εκατομμύρια ευρώ συν εννέα ως μπόνους μεταγραφής.

Ένα αρκετά καλό ποσό, το οποίο θα μπει στα ταμεία της Ρίβερ! Ο Ετσεβέρι παρουσιάζεται έτοιμος για το επόμενο βήμα. Να βρεθεί το καλοκαίρι στο Νησί και να γευτεί την εμπειρία να έχει κάποιος προπονητή τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Διαβάστε ακόμη: