«Φωτιά» πήραν τα social media με βασικό θέμα τις Χρυσές Σφαίρες καθώς εκτός από τα βραβεία και τις λαμπερές εμφανίσεις, σχολιάστηκαν και όσα έγιναν στα «παρασκήνια» με τα «πηγαδάκια», τα… κακόγουστα αστεία και τα «καυτά» φιλιά.

Χρυσές Σφαίρες: Το «κακόγουστο» αστείο του παρουσιαστή για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε στο… στόχαστρο του παρουσιαστή της φετινής τελετής των Χρυσών Σφαιρών 2024, αμερικανού κωμικού και ηθοποιού Τζο Κόι. Ο 80χρονος ηθοποιός καλωσόρισε τον Απρίλιο το έβδομο παιδί του, την κόρη του Τζία, με τη 45χρονη φίλη του, Τίφανι Τσεν.

Κατά τη διάρκεια του σόου της Κυριακής, ο Κόι, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του σταρ του Χόλιγουντ, είπε: «Αυτός ο τύπος είναι εκπληκτικός. Κάθε δεκαετία γίνεται καλύτερος. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις».

«Φίλε, ορκίζομαι στο Θεό, η τελευταία σου απόδοση θα πρέπει είναι η καλύτερη που έχεις κάνει ποτέ», είπε ο παρουσιαστής και πέταξε την ατάκα: «Πώς την άφησες έγκυο στα 80 σου;».

Οι θαυμαστές υπερασπίστηκαν τον Ντε Νίρο στο X, την πλατφόρμα που ήταν προηγουμένως γνωστή ως Twitter.

«Πού είναι ο Γουίλ Σμιθ όταν τον χρειάζεσαι;» έγραψε ένας θεατής, αναφερόμενος στο διαβόητο χαστούκι στα Όσκαρ του 2022.

«Τόσο κακόγουστα αστεία», είπε ένας άλλος.

«Ο Τζο Κόι δεν είναι πολύ αστείος. Άλλαξα κανάλι», πρόσθεσε ένας τρίτος.

Πάντως, ο ίδιος, ο Ντενίρο γέλασε με την ατάκα του παρουσιαστή.

Χρυσές Σφαίρες: Χαμός με το «πηγαδάκι» Σουίφτ και Γκόμεζ

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Σελένα Γκόμεζ με τις κινήσεις τους προκάλεσαν τις έντονες εικασίες των θαυμαστών τους, καθώς έμοιαζαν να κουτσομπολεύουν την Kylie Jenner και τον Timothee Chalamet.

Η 34χρονη Τέιλορ έλαβε τη θέση για το βραβείο Cinematic and Box Office Achievement, μια νέα κατηγορία για τις Χρυσές Σφαίρες 2024, καθώς η ταινία της περιοδείας «The Eras» έχασε από την «Barbie», και εθεάθη να παρηγορείται από τη Σελένα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το βίντεο από το τραπέζι τους δείχνει το ζευγάρι και τη σύζυγο του Miles Teller, Keleigh Sperry, να έχουν μια εξαιρετικά έντονη συζήτηση με τη Σελένα. Μία από τις επικρατέστερες απόψεις είναι ότι η Γκόμεζ είναι πολύ εκνευρισμένη με την Κάιλι Τζένερ, επειδή δεν την άφησε να βγάλει φωτογραφία με τον σύντροφο της τηλεπερσόνας και ηθοποιό, Τίμοθι Σάλαμε.

Έγραψαν στο Twitter ότι η Γκόμεζ ίσως να λέει στη Σουίφτ: «Ζήτησα μια φωτογραφία μαζί του και εκείνη (η η Τζένερ) είπε όχι». Η φίλη της ρώτησε με έκπληξη: «Με τον Τίμοθι;» και η Γκόμεζ έγνεψε καταφατικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Golden Globes (@goldenglobes)

Χρύσες Σφαίρες: Το δολοφονικό βλέμμα της Τέιλορ Σουίφτ μετά το αστείο για τη σχέση της

Ένα στιγμιότυπο που ξεχώρισε ήταν αυτό με την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία δεν φάνηκε να εκτιμά ένα αστείο που έκανε για την ίδια και τον σύντροφό της ο παρουσιαστής της βραδιάς, Τζο Κόι.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής κατά την διάρκεια του εναρκτήριου μονολόγου του είπε αστειευόμενος: «Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις Χρυσές Σφαίρες και το NFL είναι ότι στις Χρυσές Σφαίρες έχουμε λιγότερα πλάνα της Τέιλορ Σουίφτ».

Η κάμερα γύρισε εκείνη τη στιγμή προς την τραγουδίστρια, η οποία όμως δεν δείχνει να απολαμβάνει το αστείο και ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα στον παρουσιαστή, πίνοντας μία γουλιά από το ποτό της.

Ο Κόι αναφερόταν στις εμφανίσεις της Σουίφτ στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του συντρόφου της Τράβις Κέλσι και στο γεγονός πως συχνά οι κάμερες δείχνουν πλάνα της κατά την διάρκεια των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων.

Χρυσές Σφαίρες: Τα «καυτά» φιλιά της Κάιλι Τζένερ με τον Τίμοθι Σαλαμέ

Από τις παρουσίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον στις Χρυσές Σφαίρες, ήταν ο Τίμοθι Σαλαμέ και η Κάιλι Τζένερ.

Αν και ο 28χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε μόνος του στο κόκκινο χαλί, λίγο αργότερα, η τηλεπερσόνα εθεάθη στο πλευρό του και το βίντεο με το φιλί που αντάλλαξαν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Golden Globes (@goldenglobes)

Οι δυο τους κάθονται στο τραπέζι και κοιτούν ο ένας τον άλλο. Καθώς συζητούν και χαμογελάνε, ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα, το οποίο κατέγραψε η κάμερα.

Πολλοί από όσους παρακολουθούσαν τη λαμπερή βραδιά και είδαν το φιλί, το κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και ανάρτησαν το κλιπ στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: