Χωρίζουν οι δρόμοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ραφαέλ Βαράν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν σήμερα ότι το συμβόαιο του Γαλλου κεντρικού αμυντικού που εκπνέει στο τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Ο Βαράν μετακόμισε πριν τρία χρόνια στο «θέατρο των ονείρων» σαν μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν και γι αυτό άλλωστε αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 31χρονος σέντερ μπακ, πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας το 2018 και τέσσερις φορές νικητής του Champions League με τη Ρεάλ, μεταγράφηκε στους «κόκκινους διαβόλους» το 2021 από τους Μαδριλένους, αντί περίπου 40 εκατ. ευρώ.

Στην Αγγλία πανηγύρισε μόνο ένα League Cup, την περίοδο 2022-23, ενώ τη φετινή σεζόν ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε αισθητά, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω επιλογών του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Βαράν, ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη συνεργασία, παραμένει εκτός δράσης από τις 4/4, λόγω μυϊκού προβλήματος, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον τελικό του κυπέλλου στις 25/5, όταν η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει στο Γουέμπλεϊ τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η αποχώρηση του Βαράν, όπως και του Κασεμίρο, είναι μόνο η αρχή των σημαντικών αλλαγών στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» που θα δρομολογηθούν με τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν και μετά από μία καταστροφική, ως τώρα, χρονιά.

Διαβάστε ακόμη: