Απο ανατροπή σε ανατροπή πηγαίνει η υπόθεση της συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός προπονητής ήταν, μέχρι σήμερα, με το… ενάμιση πόδι εκτός ομάδος, αλλά τα πάντα φαίνεται ότι άλλαξαν με παρέμβαση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ!

Όλες αυτές τις εβδομάδες τα διεθνή ΜΜΕ διέρρεαν πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητούσε στην αγορά τον νέο προπονητή της ομάδας. Από την άλλη, ο νυν τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων» σε κάθε του δήλωση τόνιζε πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης. Πως η παρουσία του στο Ολντ Τράφορντ την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι βέβαιη.

Σήμερα το έγκυρο SkySports και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αλλάζουν τα λεγόμενά τους και συμφωνούν απόλυτα με τη θέση του Ολλανδού. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει τέλος στην αναζήτηση νέου προπονητή. Στηρίζει απόλυτα τον Έρικ Τεν Χαγκ και προχωρά κανονικά τη συνεργασία της μαζί του.

Ο Ρομάνο αναφέρει πως η στάση της διοίκησης στο πρόσωπο του Τεν Χαγκ έχει αλλάξει. Οι μέτοχοι και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ  θα στηρίξουν τον Ολλανδό προσφέροντας του ασφάλεια, μεταγραφές αλλά και νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Μια νέα σύμβαση που θα βάλει οριστικό τέλος στα σενάρια αποχώρησης του έμπειρου τεχνικού από το Ολντ Τράφορντ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι οι διοικούντες χτύπησαν πόρτες όμως κανείς προπονητής που βρίσκεται στην αγορά δε θέλησε να πάρει την ευθύνη να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ! Πιο πρόσφατη περίπτωση ήταν του Τόμας Τούχελ που δήλωσε ότι θέλει να μείνει μακριά από τη δράση για ένα χρόνο. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια μεταστροφή!

Διαβάστε ακόμη