Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφή με τη Γιουβέντους για να γίνει μια ανταλλαγή που θα προκαλέσει αίσθηση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ανακοινώσει εδώ και μήνες ότι δεν υπολογίζουν τον Τζέιντον Σάντσο και γι αυτό τον παραχώρησαν δανεικό στη Ντόρτμουντ. Τώρα, μετά την παραμονή του Τεν Χαγκ, είναι απίθανο να επιστρέψει ο Σάντσο στο Ολντ Τράφορντ και για το λόγο αυτό ψάχνει να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Φυσικά και ο Άγγλος σταρ έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, με τον ίδιο να έχει ήδη δώσει τα χέρια με την Γιουβέντους, καθώς ο Τιάγκο Μότα θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των «μπιανκονέρι».

Από την άλλη ο Κιέζα φαίνεται να απομακρύνεται από τη Γιουβέντους και η Γιουνάιτεντ θέλει να… επωφεληθεί, αφού ενδιαφέρεται για τον Ιταλό διεθνή!

Όπως αναφέρει το Gazzetta Italia, Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ συζητούν και επίσημα το ενδεχόμενο ανταλλαγής Κιέζα και Σάντσο!

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι φυσικά θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και όλα δείχνουν πως θα είναι μια λύση που… αφήνει κερδισμένες όλες τις πλευρές. Πάντως αν γίνει αυτό το deal, η Γιουβέντους θα δώσει και ένα μικρό ποσό στους “κόκκινους διαβόλους”.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με την Γιουβέντους να πιέζει για να ολοκληρωθεί το deal.

Διαβάστε ακόμη