Μαθαίνω ότι…

Όπως με πληροφορούν καλά ενημερωμένες πηγές, οι φορολογικές Αρχές μετά την γνωστή υπόθεση του Αντώνη Ρέμου με το επίμαχο ποσόν του 1,8 εκατ. ευρώ και την φερόμενη φοροδιαφυγή που προκάλεσε την δέσμευση των περιουσιακών του στοιχείων από την Αρχή για το ξέπλυμα, ξεψαχνίζουν το σύνολο των επιχειρηματικών δράσεων του γνωστού τροβαδούρου προκειμένου να ανακαλύψουν τυχόν μη σύννομους δανεισμούς αλλά και συναλλακτικές πράξεις εικονικές, είτε μέσω εμβασμάτων είτε δια μέσω υπόπτων και πιθανόν εικονικών τιμολογίων!

Οι ίδιοι κύκλοι εκ των έσω επισημαίνουν μάλιστα ότι ήδη μετά από καταγγελίες, διερευνώνται οι εταιρικές σχέσεις του Αντώνη Ρέμου με πρόσωπο από την Βόρεια Ελλάδα καθώς και η τυχόν εμπλοκή στην επιχειρηματική αυτή διασύνδεση, πολιτικού παράγοντα από την Θεσσαλονίκη, το όνομα του οποίου εσχάτως βρίσκεται στην επικαιρότητα!

Είναι φυσικά αυτονόητο, ότι την ώρα τούτη ελέγχονται πάσης φύσης σχέσεις με τα κεντρικά πρόσωπα της φερόμενης φοροδιαφυγής, όπως με τον Κ. Πηλαδάκη και τον Σάκη Κατσέλη!

Η έρευνα θα επεκταθεί και εκτός Ελλάδος, σε χώρα της Αφρικής όπου Ρέμος και Πηλαδάκης φέρονται να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά από κοινού!

Διαβάστε ακόμη