Στην εξομολόγηση ότι είναι λεσβία προχώρησε η ηθοποιός Τζούλια Φοξ, η οποία από το 2018 έως το 2020 ήταν παντρεμένη με τον Πίτερ Αρτεμίεφ με τον οποίο απόκτησε ένα αγόρι ενώ στη συνέχεια είχε μια σύντομη σχέση με τον Κάνιε Γουέστ.

Η Φοξ έκανε την αποκάλυψη στο TikTok απαντώντας σε βίντεο άλλου χρήστη που σχολίαζε «μου αρέσει όταν βλέπω μια λεσβία με τον σύντροφό της. Είναι σαν να λέει “τον μισώ αυτό τον άνδρα”».

«Έι, αυτή είμαι εγώ. Εγώ ήμουν αυτή η λεσβία. Οπότε συγγνώμη παιδιά, δεν θα συμβεί ξανά» απάντησε η 34χρονη Φοξ, η οποία έχει δηλώσει ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν έχει κάνει σεξ, με τους φαν της να την στηρίζουν για την απόφασή της να προχωρήσει σε αυτή την εξομολόγηση.
Η ίδια, πάντως, το 2022 είχε αφήσει να εννοηθεί ότι της αρέσουν οι γυναίκες καθώς είχε δηλώσει ότι «έχω κάποιο γκέι κομμάτι του εαυτού μου και πρέπει να το εξερευνήσω περισσότερο. Μάλλον οι πρώην μου δεν είχαν άδικο όταν με φώναζαν λεσβία και έκαναν παράπονα ότι δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους».

Η σχέση της Φοξ με τον Κάνιε Γουέστ διήρκησε λιγότερο από δύο μήνες, το 2022, εν μέσω του διαζυγίου του ράπερ με την Κιμ Καρντάσιαν.

Έναν χρόνο μετά, το 2023, μιλώντας στους New York Times η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι δεν έκανε ποτέ σεξ με τον Γουέστ.

Διαβάστε ακόμη