Το μυστήριο με το τι είχε απογίνει η σορός του Θανάση Βέγγου, λύνεται μετά από 13 χρόνια, μετά την αποκάλυψη αδελφικού του φίλου.

Ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά τότε τη θλίψη.

Είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα της σορού του, όπου πλήθος κόσμου είχε αποτίσει φόρο τιμής. Απλός κόσμος και φυσικά κόσμος του θεάτρου, άνθρωποι από το χώρο του που είχαν ή όχι συνεργαστεί μαζί του. Ωστόσο μετά το τέλος του προσκυνήματος η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατευθύνση και χωρίς μέχρι σήμερα να γνωρίζει πού είχε ταφεί η σορός του. Υπήρχαν μόνο εικασίες για τον τόπο ανάπαυσης του Θανάση Βέγγου, με βάση και τις επιθυμίες του.

Τι απέγινε η σορός του Θανάση Βέγγου

Το μυστήριο, τελικά, γύρω από την σορό του Θανάση Βέγγου λύνει μετά από 13 χρόνια ο αδερφικός του φίλος, Γιώργος Σταυρόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και αποκάλυψε πως η σορός του ηθοποιού δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος.

Αφού ο Νίκος Νικόλιζας του ανέφερε διάφορες τοποθεσίες χωρίς ο ίδιος ο ηθοποιός να μιλάει καθόλου, του είπε για αποτέφρωση με την απάντησή του να είναι σχεδόν καταφατική. «Συ είπας», είπε ο Γιώργος Σταυρόπουλος στον Νίκο Νικόλιζα, κάνοντας έτσι γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πού έριξαν την τέφρα του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».

Διαβάστε ακόμη