Ποιός είπε ότι οι μεγάλες ομάδες δεν κάνουν λάθη και δεν δίνουν τις ευκαιρίες που πρέπει σε ποδοσφαιριστές. Πάρτε για παράδειγμα την Μπαρτσελόνα που το «φυσάει και δεν κρυώνει» με την περίπτωση του Τοντιμπό.

Το καλοκαίρι του 2020 οι «μπλαουγκράνα» προχώρησαν στην απόκτηση του Τοντιμπό από την Τουλούζ, όμως δεν πίστεψαν και δεν στήριξαν ποτέ τον νεαρό τότε στόπερ, καθώς δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Για αυτόν τον λόγο δόθηκε δανεικός σε Σάλκε, Μπενφίκα και Νις, με τους Γάλλους να τον αγοράζουν το καλοκαίρι του 2021 έναντι 8.5 εκατ. ευρώ.

Μετά από τρία χρόνια, ο Τοντιμπό έχει μετατραπεί σε έναν εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών του γαλλικού πρωταθλήματος και η Νις εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του, καθώς αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει ο πολύπειρος και ειδικός στην μεταγραφολογία, Fabrizio Romano, δύο μεγαθήρια της Premier League θα δώσουν μάχη για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό.

Συγκεκριμένα, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένες να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση προς την Νις για τον Τοντιμπό, με τους Γάλλους να ζητούν 40 εκατ. ευρώ.

Η Γιουνάιτεντ μετά την είσοδο του Σερ Τζιμ Ράκτλιφ στο διοικητικό σχήμα, είναι πρόθυμη να ανεβάσει το μπάτζετ και για αυτό θεωρείται το φαβορί για την απόκτηση του.

Διαβάστε ακόμη: