Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram έχοντας εκατομμύρια ακολούθους στο προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πολλές φορές η Σπίαρς, της οποίας η προσωπική ζωή απασχολεί για χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας, έχει δημοσιεύσει και αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.

Η σταρ πρόσφατα έκανε διακοπές και έχει μοιραστεί με τους ακολούθους της, αρκετές φωτογραφίες αλλά και βίντεο από αυτές. Η τραγουδίστρια αγαπά την θάλασσα και στις διακοπές της πέρασε πολύ χρόνο εκεί.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Μάλιστα όπως βλέπουμε και από το υλικό που ανέβασε, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε ένα νέο post στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό ανήρτησε στιγμιότυπα από τις διακοπές της, ενώ δημοσίευσε και κάποιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Σε μία από αυτές η τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή στην θάλασσα και έχει κρύψει τα απόκρυφα σημεία του σώματός της με emojis λουλουδιών.

Όπως ανέφερε, σε ανάρτηση-απολογισμό για τις διακοπές της, «το αγαπημένο κομμάτι ήταν το να είμαι γυμνή στο νερό».

Σε άλλη φωτογραφία η Σπίαρς ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της ενώ σε άλλες δύο φοράει ένα λεοπάρ μπικίνι κοιτώντας χαμογελάστη τον φωτογραφικό φακό.

Διαβάστε ακόμη: