Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε ένα από τα πιο αστεία κομπλιμέντα που της έχουν κάνει. Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Happy Day» η ηθοποιός αναφέρθηκε στο σχόλιο μιας γυναίκας που της μίλησε, μετά το τέλος μιας παράστασης, στην οποία συμμετείχε.

Η Μαρία Κωνσταντάκη περιέγραψε: «Μια κυρία που είχε έρθει να με δει σε μια παράσταση, ήταν τόσο γλυκιά και τόσο όμορφη, με παρακολουθούσε και τις συνεντεύξεις μου. Και μου είπε “είσαστε τόσο φωτεινό πλάσμα, είσαστε τόσο καλή, τόσο έξυπνη και ευφυής. Και να σας πω και κάτι; Μη στενοχωριέσαι, η ομορφιά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο”. Είχα γελάσει τόσο πολύ της είπα “σας ευχαριστώ τόσο πολύ”. Αυτό το “μη στενοχωριέσαι κορίτσι μου που μπορεί να μην είσαι και τόσο όμορφη, υπάρχουν πιο σημαντικά” το είπε τόσο καλοπροαίρετα που δεν με πείραξε καθόλου».

Στην πορεία της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ανασφάλεια που είχε σε πιο νεαρή ηλικία, με την εξωτερική της εμφάνιση, τονίζοντας ότι: «Με ενοχλούσε πάρα πού η μύτη μου και για αυτό την έκανε και πλαστική εκεί στα 22 μου. Με ενοχλούσαν και τα δόντια μου, τα οποία και τώρα δεν τρελαίνομαι αλλά τώρα στα 50 ου να αλλάξω δόντια; Είναι αστείο. Τα πόδια μου επίσης με ενοχλούσαν που  ήταν πολύ λεπτά και είχαν ένα άνοιγμα και με ενοχλούσε και η σκολίωση».

Διαβάστε ακόμη: