Η Kaia Gerber δεν είναι μόνο ένα nepo baby. Για την ακρίβεια, δεν είναι μόνο η κόρη ενός από τα πιο εμβληματικά supermodels της δεκαετίας του ’90, της Cindy Crawford. Στα 23 της χρόνια, η Kaia Gerber έχει καταφέρει να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα από μόνη της, ξεχωρίζοντας στον κόσμο της μόδας και της υποκριτικής ενώ μαζί με τον Austin Butler, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Πριν σου πούμε όμως, για το νέο της, τηλεοπτικό βήμα ονόματι Palm Royale, ας κάνουμε μία μικρή αναδρομή στο βιογραφικό της.

Γεννημένη στο Λος Άντζελες το 2001, η Kaia μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από διασημότητες. Το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ έγινε σε ηλικία 10 ετών, με τον Versace. Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα της εξελίχθηκε ραγδαία, συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας για τις πιο διάσημες μάρκες όπως Chanel, Marc Jacobs, Saint Laurent και Alexander McQueen.

Η φυσική ομορφιά της, που κληρονόμησε εν μέρει από τη μητέρα της, μαζί με την αυτοπεποίθηση και την ανέμελη στάση της, την έχουν καταστήσει είδωλο της γενιάς Z. Η Kaia έχει βρεθεί στο εξώφυλλο περιοδικών όπως η Vogue, το Harper’s Bazaar και το Elle ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για σημαντικές μάρκες όπως οι Calvin Klein, Miu Miu και Prada.

Το 2016, η Kaia έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην ταινία Paper Towns. Έκτοτε, έχει συμμετάσχει και σε άλλες παραγωγές όπως το American Horror Story: Apocalypse και Wedding Night. Το φυσικό της ταλέντο στην υποκριτική την έχει τοποθετήσει ως ένα πολλά υποσχόμενο νέο αστέρι του Χόλιγουντ και όχι άδικα.

Η σειρά Palm Royale

Λίαν συντόμως μάλιστα, θα απολαύσουμε την 23χρονη στη σειρά Palm Royale, που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’60 στο Palm Beach και που υπόσχεται να μας ξεναγήσει στα άδυτα της καλής κοινωνίας εκείνης της εποχής. Πέρα από την ίδια στο ρόλο της Mitzi, μιας μανικιουρίστα που έρχεται σε επαφή με αυτόν τον εκλεκτό κύκλο, η σειρά έχει ένα Με ένα all-star cast που αποτελείται από τις Kristen Wiig, Laura Dern και Allison Janney. Ανάμεσα στις εκπλήξεις είναι και η εμφάνιση φυσικά του Ricky Martin, η οποία είναι η πρώτη σε σειρά μετά το American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace. Σε παραγωγή της Kristen Wiig και της Laura Dern, το Palm Royale υπόσχεται να είναι μια ενδιαφέρουσα ματιά στην κοινωνία της δεκαετίας του 1960, από μια ισχυρή δημιουργική ομάδα πίσω από τις κάμερες.

Διαβάστε ακόμη: