Η Κέιτ Μος τράβηξε εκ νέου τα βλέμματα σε έξοδό της, αλλά αυτή τη φορά όχι για την εντυπωσιακή της εμφάνισή. Το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στον 27χρονο εγγονό του Μπομπ Μάρλεϊ, που τη συνόδευε για μερικά λεπτά μετά από τη συναυλία του, στο Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Η 50χρονη εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι με τον Σκιπ Μάρλεϊ, τραγουδιστή της ρέγκε, και τα διεθνή μέσα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, το supermodel να έχει σχέση με τον 27χρονο «που έχει σχεδόν τα μισά της χρόνια», όπως επισημαίνει η Daily Mail.

Ο Μάρλεϊ εμφανίστηκε στην έναρξη του πολιτιστικού φεστιβάλ, Med Bodrum στο ξενοδοχείο Macakizi, όπου το μοντέλο έχει μείνει ξανά στο παρελθόν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μος ενθουσιάστηκε τόσο πολύ σε το σόου του Σκιπ Μάρλεϊ, που έτρεξε στη σκηνή και χρειάστηκε να την απομακρύνουν οι φρουροί. Πιο συγκεκριμένα, η DailyMail επικαλείται θεατή του σόου, ο οποίος είπε: «Η Κέιτ έτρεξε στη σκηνή καθώς της άρεσε τόσο πολύ.  Τη συνόδευσε η ασφάλεια από τη σκηνή. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, αλλά σίγουρα είναι θαυμάστρια».

 

Denise Ohnona: Η σωσίας της Kate Moss

Bob Marley: One Love: Στη δημοσιότητα νέο πλάνο από την ταινία

Διαβάστε ακόμη: