Η Paramount έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο πλάνο από την επερχόμενη ταινία Bob Marley: One Love. Η ταινία ήταν αρχικά να παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον Ιανουάριο, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν τελευταία στιγμή. Η ταινία φέρει την σκηνοθεσία του Reinaldo Marcus Green.

Τον Bob Marley θα υποδυθεί ο Kingsley Ben-Adir, τον οποίο γνωρίζουμε από τους ρόλους του στις ταινίες Night in Miami και Secret Invasion.

Στη ταινία μεταξύ άλλων θα δούμε το ξεκίνημά του Μάρλει στην γενέτειρά του τη Τζαμάικα, την άνοδό του ως παγκόσμιο σταρ και εμβληματική φιγούρα της εποχής, και την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του από την οποία είχε επιζήσει.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Το BOB MARLEY: ONE LOVE γιορτάζει τη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενιές και γενιές με το μήνυμα της αγάπης και της ενότητας. Ανακαλύψτε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την δυνατή ιστορία του Bob που ξεπερνά τις αντιξοότητες και το ταξίδι που κρύβεται πίσω από την επαναστατική μουσική του.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Zach Baylin, Frank E. Flowers και Terence Winter, ενώ, ως παραγωγός συμμετέχει και ο γιος του Bob Marley Ziggy. Επίσης παίζουν οι: James Norton, Michael Gandolfini και Ncuti Gatwa.

Ο Μάρλεϊ πέθανε σε ηλικία 36 ετών στις 11 Μαίου του 1981, εξαιτίας ενός μελανώματος που εξαπλώθηκε στους πνεύμονες και τον εγκέφαλό του.

Η ταινία αναμένται στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου.

 

Διαβάστε ακόμη: