Πολλές γυναίκες θα εύχονταν να μοιάζουν με την Kate Moss. Εξαίρεση αποτελεί η Denise Ohnona γιατί είναι ήδη ο κλώνος της. Η απίστευτη ομοιότητά τους είναι κάτι που έχει σχολιαστεί πολλές φορές αφού και η ίδια είναι ενεργό μοντέλο. Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι κατάφερε μάλιστα να τους μπερδέψει όλους. 

Η Denise Ohnona περπάτησε στο fashion show της Marine Serre μαζί με την Winnie Harlow ενώ στην πρώτη σειρά ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες και η Kelly Rutherford. Κάτι που δημιουργεί το έδαφος για να πιστέψει κανείς ότι θα μπορούσα να κάνει catwalk η Kate Moss. Άλλωστε το supermodel των 90s είχε δώσει το παρών λίγες μέρες νωρίτερα στο front row του Saint Laurent στην γαλλική πρωτεύουσα.

Ένα ακόμα στοιχείο που ενίσχυσε τη σύγχυση είναι ότι η Denise Ohnona περπάτησε στο show με σύνολα που είναι από τα αγαπημένα της Kate Moss.

Η σωσίας της Kate Moss που τους μπέρδεψε όλους στην Εβδομάδα Μόδας
Όταν περπάτησε στην πασαρέλα πολλοί ήταν αυτή που κράτησαν την ανάσα τους θεωρώντας ότι βλέπουν την Kate Moss. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το μοντέλο, με καταγωγή από το Lancashire, μπερδεύει τον κόσμο.

Το ίδιο συνέβη τον Δεκέμβριο του 2023 στο ετήσιο Métiers d’Art show του οίκου Chanel που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία. Μέχρι το show βέβαια οι κάτοικοι της περιοχής μιλούσαν για την Kate Moss και τις βόλτες της στο Aldi, τις εξόδους στα τοπικά καφέ και την αγάπη της για τα burger από γνωστή αλυσίδα.Στην πορεία επιβεβαώθηκε ότι είναι η Denise.

Διαβάστε ακόμη: