Σε προστατευμένο περιβάλλον, έχοντας δίπλα της τους ανθρώπους της, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ελένη από το Άργος η οποία κατήγγειλε πως ο άνδρας της, τη χτύπησε με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη.

Η περιγραφή της γυναίκας για όσα πέρασε προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό:

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει “Σήκω, προχωρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα”…

Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη.

Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε “Κοίτα πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει”» είπε στο Star.

Ο εφιάλτης της γυναίκας, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως περιέγραψε στο Star, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα:

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “Θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο.

Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε».

Άργος: «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή και να μην τον ξαναδώ»

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν και αυτό για μη μάθει κανείς τι είχε κάνει:

«Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. “Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη”, έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει», ανέφερε το θύμα.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του δράστη υποστηρίζει ότι ήταν εν βρασμώ. «Συγγνώμη, έχω μετανιώσει. Συγχώρεσέ με, γύρνα πίσω Ελένη, θέλω τα παιδιά μου», λέει μέσα από τη φυλακή, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην τον ξαναδώ. Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου… Βλέπω εικόνες, πετάγομαι στον ύπνο μου… Και μαζί του όταν κοιμόμουν πεταγόμουν», περιέγραψε το θύμα.

Άργος: Προφυλακιστέος ο 34χρονος

Προφυλακίστηκε ο 34χρονος στο Άργος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του με σίδερο και της πέταξε χλωρίνη.

Ο 34χρονος δράστης από το Άργος, προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στη σύζυγό του. Στη συνέχεια την μετέφερε στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Η 32χρονη παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (1/3), οπότε και έλαβε εξιτήριο.

«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα», ήταν η πρώτη αντίδρασή του για τον ξυλοδαρμό στο Άργος.

Και συνέχισε λέγοντας «Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», πρόσθεσε ο 34χρονος.

Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Μετά την καταγγελία της, αστυνομικοί του Α.Τ. Τριπόλεως συνέλαβαν τον σύζυγό της. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και εξάντληση στο θύμα του, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

Διαβάστε ακόμη: