Παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον Φέντεζ η Κιάρα Φεράνι.

Η Ιταλίδα influencer εμφανίστηκε στην ιταλική εκπομπή «Che tempo che fa» του Φάμπιο Φάσιο, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της σε ένα σημείο της συνέντευξης, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο που έδειχνε πώς ξεκίνησε η καριέρα της.

Αν και δεν επιβεβαίωσε ότι έχει πάρει διαζύγιο με τον διάσημο Ιταλό ράπερ, έκανε λόγο για μεγάλη κρίση στον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη…».

Ενώ, για τη δημοσιότητα που έχει η ζωή της λόγω των κοινωνικών δικτύων σχολίασε: «Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Kιάρα Φεράνι: Φουντώνουν οι φήμες για σχέση με κληρονόμο γνωστού οίκου μόδας

Κιάρα Φεράνι: Γιατί χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου – Η τελευταία κοινή φωτογραφία της με τον Φέντεζ

Χώρισε η Κάρια Φεράνι κι ανεβάζει stories γεμάτο υπονοούμενα

Διαβάστε ακόμη: